Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Ο κοσμος τρελλαθηκε και ξεσπαει σε....(βαλτε μπιπ!).Αυτη η χωρα ολοι ξερουμε οτι φημιζεται για την διαστροφη,για την ανεργια,για τους αστεγους,για τους αλβανους-πακιστανους-ρωσοποντιους-αφγανους-ινδους-κινεζους...να μην συνεχισω γιατι πολυ πιθανο να χρειαστω κι αλλη αναρτηση!!

Για να μη μακρυγορω...το ιντερνετ οπως ολοι γνωριζουμε...ενωνει!Σαν την ΝΟΚΙΑ ενα πραγμα!!Χωριζει...γαυλωνει...ξενερωνει...σοκαρει κλπ!Αλλα το κυριοτερο που βρισκεις απλοχερα ειναι η διαστροφη.Δεν περιμενα οτι και η Ελλαδα μπορει να εφτανε σε τετοιο σημειο...Ενταξει λες οι αλλες (οχι ολες) ευρωπαικες χωρες ειναι ντεμεκ προοδευτικες,δεν εχουν ταμπου (ουτε μονοπολη) ουτε προκαταληψεις σε θεματα σεξ,απελευθερωμενοι...κλπ!Πηδιουνται παντου και παντα εν ολιγης,δεν κολλαν πουθενα,δοκιμαζουν τα παντα και με τον καθενα και αλλα μυρια που θα μας κοψει το ΕΣΡ :)

Αλλα σε καποια πραγματα εχουμε τα πρωτια...παναθεμα μας!Οπως μια περιπτωση που πολλοι πιθανων να ακουσατε,οτι κυκλοφορει στο ιντερνετ για καποιον που πηγε στο νοσοκομειο για....οχι να του αφαιρεσουν τις αμυγδαλες...οχι για να του βγαλουν καποιο ψαλιδι που ξεχασαν οι ελεεινοι γιατροι...αλλα για να του αφαιρεσουν ενα δονητη!!!και μιλαμε για ενα αντρα που του "τοποθετησαν" να το πω ενα τετοιο πραγμα..μονος του το βαλε...ενας Θεος ξερει!!!Αντε βρε...καλη τυχη στους ανυπαντρους

το βιντεο αφερέθηκε... επειδή μπορώ Θεα Καφροδι΄τη

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To xeirotero einai oti oi moggoloi oi giatroi vgalane ayto to video.Kai ton gamimeno ton orko poy exoyn dosei ton grafoyn sta @@ toys.

Oti goystarei tha kanei o allos.Aytoi dn exoyn kanena dikaioma na ton kanoyn etsi rompa.

KitsosMitsos είπε...

Το Ίντερνετ ενώνει αλλά και ξεχειλώνει. Και εκεί ακριβώς είναι το πρόβλημα!

gremiii είπε...

Μετά από τη φήμη γνωστής τραγουδιάρας με το μπουκάλι στον κώλο, νομίζω συνήθισα την ανωμαλία. Άντε, και ένα "μπλιακ", θα το πω.

flipper-idis είπε...

Παιδια...μην ντρεπεστε...ξεραστε ελευθερα!!Μια οικογενεια ειμαστε αλλωστε!!

Erisadesu είπε...

πρώτα απο όλα να τονίσω ότι το παρών βίντεο δεν εκφράζει το blog μας.

απόψεις σαν του e-ιωάννη δεν είναι αποδεκτές.

Απαγορεύεται η είσοδος σε κάθε ομοφοβικό.

Satan_My_Lord είπε...

δεν ειμαι τόσο σίγουρος οτι έχουμε τα πρωτεία σε αυτην την καφρίλα των γιατρών. Ανάλογα βιντεο μπορεί άνετα να έχουν κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες...επίσης τέτοια περιστατικά δεν νομιζω οτι ειναι πρωτόγνωρα στα ιατρικά χρονικά(ελληνικά και μη)...απλά στις μέρες μας η βιντεοσκόπηση είναι ευκολότερη. Επίσης δεν θεωρώ τη δημοσίευση στο ιντερνετ κατακριτέα, δεν θίχτηκε κανενός η υπόληψη(ουτε καν των ιδιων των γιατρών, αφου δεν ξέρουμε πιοι ειναι)

...666...

Stefanos είπε...

Η αλήθεια είναι πως πολύ εύκολα μπορούμε να σηκώσουμε δάχτυλα και να το κατακρίνουμε το όλο θέμα, αλλά η ακομα χειρότερη αλήθεια είναι πως όλοι μας εκεί μέσα, ίδιες αττάκες θα λέγαμε..
και θα το διαδίδαμε κιόλας. Γιατί αν μας φταίγαν μόνο οι γιατροί και οι νοσοκόμες τότε πως διάολο κάτι τέτοια περιστατικά, ειδικά με πρωταγωνιστές "διάσημους", μαθαίνονται εν ριπή οφθαλμού;... τεσπα..
πάντως, ΟΥΑΟΥ..

YO!Reeka's είπε...

καλά αυτό το βίντεο πώς θα το δω :(

Erisadesu είπε...

yo reeka : πουλοπομ αν θες το βίντεο δέβα ασον youtube να το ελεπς.
Αείκον το blog κ'εχ ατο.

το βίντεο βγήκε επειδή δεν γουστάρουμε να προωθούμε μαλακίες μόνο καρφρότητες γυναικών.

prophet μα και αυτός ο κώλος διάσημος έγινε τώρα.

Oh My Lord Satan : επειδή μπορεί να γινονται στο εξωτερικό δεν σημαίνει οτι θα πρέπει να γίνονται και εδώ.

tzonakos είπε...

Ενώνει και ξεχειλώνει. Οπως το πε ο Κίτσοσμήτσος.
Χρειαζεσαι δουλειά στην ορθογραφία :)
Για το βίντεο που μου το στειλαν με μέηλ και το ειδα δεν εχω να πω κάτι.
Δηλαδή εχω αλλα δε θέλω.
Τελοσπάντων, καλό μήνα μια κι έχουμε Νοέμβρη απο σήμερα :)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...