Παρασκευή 23 Μαΐου 2008

Φημες και συναφη

Πρωτα ηταν η ελια και τα "παραγωγα" της...Φραπελια...
  • Ολη η Ελλαδα ετρεχε να βρει φυλλα ελιας και να τα χτυπησει στο σεικερ για να κανει ενα φραπεδακι σε μορφη χαλασμενου γαλακτος..Βγηκαν μετα στις ειδησεις διατυμπανιζοντας οτι η φραπελια θεραπευει τον καρκινο του μαστου (τι να την κανω εγω την Φραπελια μου λετε?...), οτι θεραπευει χρονια νοσηματα, οτι θεραπευει τον προστατη, οτι θεραπευει την τριχοπτωση...την μαλακια τη θεραπευει???
Και μετα ηρθε η ανατροπη...οτι ολα αυτα ηταν μυθος για τις θεραπειες και οτι ειναι
πλεον επικινδυνο αυτο το ροφημα!!!!βγαλτε συμπερασματα...
  • Μετα ηρθε το σκανδαλο με τα ηλιελαια...μολυσμενα ηλιελαια και τα σχετικα.Απο εδω και περα τερμα τα λαδια...Ηρθε η νεα λυση!


ΛΥΣΗ 1

Μια νεα επαναστατικη λυση ειναι...το λαδι μηχανης!!!
Τερμα πια οι ανυσυχιες για το καμενο λαδι...μαγειρευετε?αν καει μετα μπορειτε πολυ ευκολα να το χρησιμοποιησετε στο αυτοκινητο σας ή ακομα και στον μοτοσακο!Ειναι 100% βλαβερο για το περιβαλλον, καθολου ανακυκλωσιμο, θα το βρειτε σε ολα τα επιλεγμενα βενζιναδικα της περιοχης σας!!!








ΛΥΣΗ 2

Τερμα πια οι ανασφαλειες και οι λογοκρισιες για τα λιπαρα μαλλια...δν χρειαζεστε πλεον αντι-πιτυριδικα σαμπουαν...ΝΑΙ στα λιπαρα μαλλια!ΝΑΙ στην πιτυριδα!ΝΑΙ στην ξηροδερμια!!Αποφυγετε δια ροπαλου τις θεραπειες για την καταπολεμιση της λιπαροτητας των μαλλιων σας.Αγνοηστε τις επικρισεις των φιλων σας,του τυπου..."Ποπο τι μαλλια ειναι αυτα?Απο την Ανασταση ηρθες?Ολο το κερι του Α.Νικολαου ειναι στο κεφαλι σου"...ή...."Ωραια δεν θα αγορασω κερι για αποτριχωση... απλα ακουμπα το κεφαλι σου στα ποδια μου...μωρο μου!"
Ηρθε η νεα επανασταση για να αλλαξει τα δεδομενα στο μαγειρεμα.Λιγο πριν μαγειρεψετε απλα βαλτε μια τριχα απο τα μαλλια σας στο τηγανι ή στην κατσαρολα και μετα μπορειτε να μαγειρεψετε αφοβα και εντελως..."υγιεινα"....και καλη σας ορεξη!!!

3 σχόλια:

gremiii είπε...

Ηλιέλαιο μπορούμε να σνιφάρουμε;

KitsosMitsos είπε...

Το ήξερα ότι μόνο εδώ θα μπορούσα να βρω τις καλύτερες λύσεις... Εύγε!

Μαίρη είπε...

Γιατρέ κατάπια βενζίνη τι να κάνω??

- το καλό που σου θέλω βάλε μπρος και φύγε !!


*ατακα Λαζόπουλου (πολύ γελιο)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...