Πέμπτη 1 Μαΐου 2008

ΤΑ 10 ΠΙΟ ΑΚΥΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ TELEMARKETING

Ομολόγησε το.Εκείνες τις μικρές ώρες που δεν σε πιάνει ύπνος και η τηλεόραση δεν έχει τίποτα να δεις σταματάς το zapping στη μισάωρη διαφήμιση του gazelle freestyle και παρακολουθείς μαγεμένος την πλύση εγκεφάλου από τον τυπά που μοιάζει με ντοπαρισμένη αθλήτρια της πρώην Ανατολικής Γερμανίας ενώ έχει πάρει κόκα προσπαθώντας παράλληλα να σχηματίσεις σωστά τον 20ψήφιο αριθμό να παραγγείλεις το πολυπόθητο αντικείμενο.Το ξέρεις ότι το θέλεις.

Ακολουθεί μια λίστα με ό,τι πιο άκυρο σκέφτηκε ο ανθρώπινος νους να κάνει πατέντα και να πουλήσει.Τα αντικείμενα υπάρχουν στον κατάλογο προϊόντων της telemarketing stores.Δεν είναι αποκύημα της νοσηρής μου φαντασίας.

1.ΝΤΟΡ ΣΤΟΠΕΡ(door stopper),τιμή 5,90 ευρώ
Ένα καλαίσθητο χοντρό σκοινί(αυτολεξεί μεταφορά,δεν θα λεγα ποτέ κάτι τέτοιο)που κρέμεται από τα χερούλια της πόρτας κάνοντας την να μένει ανοιχτή ακόμα κι όταν το σπίτι θα το χει σηκώσει ο αέρας.Βέβαια σ αυτή την περίπτωση θα χει πάρει και την πόρτα οπότε ποιά η χρησιμότητα?



2.ΤΣΕΠΗ ΘΗΚΗ ΓΙΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ(clothpin bag),τιμή 10,95 ευρώ
Οπως γράφει στη διαφήμιση ¨η καλή νοικοκυρά απ τις λεπτομέρειες φαίνεται".Το τρίπτυχο του τρόμου σκύβω-πιάνω μανταλάκι-προσπαθώ με τα χέρια σ έκταση να μην μου πέσει το βρακί στην πρασιά του τρόμου παύει να υφίσταται.Παίρνεις και 50 μανταλάκια δώρο!


3.WHITE 10,τιμή 19 ευρώ
Απαραίτητο γυαλιστικό δοντιών για τους ιταμούς καπνιστές.Χρησιμοποιείται απλά σαν το βερνίκι νυχιών!!!Δεν έχει γεύση και δεν φεύγει για 24 ώρες.Όπως κι αν χρησιμοποιήσεις το στόμα σου.

4.ΈΝΑΣ ΚΑΔΟΣ ΜΕ ΒΑΤΡΑΧΟ.Κι αν νομίζετε οτί η ελληνική περιγραφή είναι φρικτή στ αγγλικά λέγεται WATER FOUNTAIN WITH FROG.τιμή 45 ευρώ
Πραγματικά κανένας λόγος ύπαρξης του εν λόγω αντικειμένου.Ακόμα και η τιμή είναι απαγορευτική για να το δωρίσεις σε κάποιον που μισείς θανάσιμα.



5.ΓΑΤΟΠΑΝΤΟΦΛΕΣ.
Ακόμα και η αγγλική ονομασία moon boots ωχριά μπροστά στην ελληνική.τιμή 9.90 ευρώ
''Περπατήστε σαν γάτες","εφαρμόζουν σα γάντι στο πόδι","αντιολισθητική σόλα".Ο ενθουσιασμός κάμπτεται μόνο απ το γεγονός ότι αυτό το μοναδικό προϊόν διατίθεται μόνο σ ένα χρώμα.


6.ΘΑΛΑΣΣΟΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΑ(water walkers).τιμή 9,95 ευρώ
Αδελφά προϊόντα με τις γατοπαντόφλες αλλά με εξειδίκευση σε νερό το οποίο οι γάτες είναι γνωστό ότι αποστρέφονται.Προστατεύουν τα πόδια από βακτήρια και καυτή άμμο αλλά και από βότσαλα.Μόλις βρήκες το ιδανικό δώρο για τη γιαγιά σου.

7.ΚΕΡΑΚΙΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ ΦΛΟΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ(color flame candles).τιμή 4,99 ευρώ
Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας και αποστρέψτε την προσοχή από την ηλικία σας μ αυτά τα χρωματιστά κεριά που η φλόγα τους είναι ίδια το χρώμα τους.Για τους γκοθάδες διατίθενται και σε μωβ.

8.HAIR REBIRTH-ΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΦΑΛΑΚΡΑ Ή ΤΑ ΑΡΑΙΩΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ.τιμή 24,90
Δεν θα κάνω κανένα προσωπικό σχόλιο.Παραθέτω αυτολεξεί την αυθεντική περιγραφή."Το Χέαρ Ριμπέρθ είναι ένα υλικό σαν ίνες(jesus) που μοιάζει με φυσικά μαλλιά.Το απλώνετε σε μαλλιά στεγνά και αραιά και εκεί που υπάρχει φαλάκρα.Μετά με το σπρέι το στερεώνετε(creepy).Δεν επηρεάζεται απο ζέστη και υγρασία.Κρατά 3-4 μέρες."(μετά υποθέτω πως κάνεις μπάνιο)



9.ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕΤ.τιμή 13,90
Ακούγεται περίπλοκο αλλά είναι ιδιοφυές μέσα στην απλότητα του.Πρόκειται για μια συσκευή με όψη κάμερας που απλά περιστρέφεται και ουσιαστικά είναι ανιχνευτής κίνησης που ανάβει φως όταν εντοπίσει κίνηση.Τελικά δεν είναι μόνο οι κλέφτες απατεώνες.



10."ΣΜΟΚΙΝ"ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΡΩΘΕΙΤΕ(table smokings).τιμή 9,90
Ακούγεται ανατριχιαστικό και είναι.Είναι σαλιάρες αλλά φτιαγμένες να θυμίζουν αυτά που φοράν οι αμερικάνοι στα proms και στην τελετή απονομής των Όσκαρ.Ένα τεράστιο γιατί σχηματίζεται στο μυαλό και ξεσπάς σε λυγμούς.


ΠΑΛΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ
Είμαι σίγουρη ότι θυμάστε τη διαφήμιση όπου μ ένα ψεκασμό η θυσανωτή πλάτη του Κώστα μετατρεπόταν σε κώλο μωρού.Το epil express το θέλατε σαν κολασμένοι αλλά δεν προλάβατε να το παραγγείλετε γιατί κόπηκε η διαφήμιση.Μη φοβάστε το θρυλικό προϊόν υπάρχει
ακόμα.Το τέλος του κόσμου αργεί ακόμα...

14 σχόλια:

trofology είπε...

την αλλη φορα ποου θα εχεις αυπνιες...μετρα προβατακια!

Erisadesu είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Erisadesu είπε...

την πρώτη φορά που είδα ...μάλλον τα μοναδικά άτομα που ξέρω να έχουν πράγματα αγορασμένα απο τέτοιες εκπομπές είναι οι παππούδες της Dannossiel... τελικά να ανησυχώ για την ξαδέρφη μου.

Flipper.. δε σε ξαναλέω μαλάκα.

Ανώνυμος είπε...

Ενδοοικογενειακη μαζωξη βλεπω στα σχολια.
Αν και εχω μια μεγαλη μεγαλη μεγαλη μεγαλη μεγαλυτερη δεν γινεται ενσταση...
Την τρομερη συσκευη μασαζ γιατι δεν την εχουμε στη λιστα?Ναι..ξερετε γιατι μιλαω.Ε?
Και να τον πεις μαλακα τον κακομοιρη τι θα συμβει?Δεν ειναι χειροτερο απο το ΤΡΟΜΕΡΟ *Που ακομα να φτιαχτει* Ιερεια Flipperidis.

oni είπε...

8elw TWRA Hair Rebirth! TWRA leme! Elpizw na ekshgei pws to sterewneis kala...

Annie_Hall είπε...

Τρελαίνομαι για telemarketing! Εντωμεταξύ κολλάς και δεν σε παίρνει κι ο ύπνος! Σε κάτι παρακμιακά κανάλια είναι τα καλά, ειδικά αυτά με έναν γερμανό παππού(διατριβή έχω κάνει όχι αστεία)!
Το υπέρτατο είναι εκείνο το φουσκωτό 5 σε ένα που γίνεται κρεβάτι μονό, διπλό, καναπές, ανάκλιντρο και ξαπλώστρα(νομίζω ότι έχω εμμονή!).
Ευτυχώς δεν τα αγοράζω! Αλλά τις γατοπαντόφλες τις γλυκοκοιτάω καιρό! Μάλλον μ' αρέσει το όνομα!

Ανώνυμος είπε...

EISTE KAMMENES!TELOS

Wise_One είπε...

Ναι όντως κι εγώ πολλές φορές παρακολουθώ telemarketing αργά το βράδυ. Μιλάμε κολλάς! (κάψιμοοοο)

Άραγε αυτά πουλάνε ρε γαμώτο;

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Αντι για υπνωτικα,βαζω για 30 λεπτα telemartketing και ο Μορφεας σιγουρα ερχεται,Το πρωι θελω τρελλα προιντα να αγορασω,δεν εχω πιστωτικη και ετσι δεν περνω τιποτε...

gremiii είπε...

Μας πέθανεεεες,
σαλιάραααα για το δείπνο αχαχαχαχαχααχαχα
Δεν υπάρχεις ρε ατομάκι!!!
Να είσαι καλά!
ΥΓ: πρωκτοτάπα δεν πουλάνε, ε;
αχαχαχαχα.

Olivia Gavrili είπε...

Χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα!

Να 'σαι καλά, νομίζω πως θα γελάω μέχρι την Δευτέρα!!

Beer-o-mixalhs είπε...

to 8 mhpws yparxei sto stok?
na to exoume proxeiro de 3ereis pote ti ginete :P

Ανώνυμος είπε...

Βάλε μου καμιά 10αριά απ'τις σαλιάρες, με το ρυθμό που λερώνομαι εγώ πάνω από μήνα δε θα κραήσουν! Έτσι κι αλλιώς είναι ο μόνος τρόπος να αποκτήσω σμοκιν μάλλον...

Και οι ικοί μου οι παππούδες έχουν πάρει, κατσαρόλες, κα τους δώσανε δώρο και κάτι παπλώματα!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...