Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

Κάτι για συζήτηση....






Δεν ξέρω αν έχετε ακουστά για κάποια βασίλισσα του μεσαίωνα που έβρισκε χαρά στα βασανιστίρια ανθρώπων......Ελίζαμπεθ Μπάθορυ!
Είχα την τύχη να επισκφτώ το κάστρο της το σαβ/κο που μας πέρασε και έτσι χαίρομαι απου μπορώ να σας δώσω μια γέυση....Το μέρος λέγεται Κιάχτιτσε (Cachtice)

7 σχόλια:

Αρκούρης είπε...

είναι αυτή που είχε σφάξει λένε 500 παρθένες για να παραμείνει για πάντα νέα και τελικά τη χτίσανε σε ένα δωμάτιο του κάστρου και πήγε στα τριαντακάτι της? Ή τα μπερδεύω εντελώς και μ' έχουν πάρει τα χρόνια?...

Dr. Feleki είπε...

Δεν ειχε γνωρισει εμενα η κυρα, γι' αυτο εμεινε τοσο χαμηλα και σε τοσο ευτελή βασανιστήρια.

trofology είπε...

vasika o arithmos ton nekron parthenon lene oti einai pano apo 650!kai nai evriske idoni se loutro aimatos,alla oxi mono ayto!sinithize na vasanizei ta thimata tis tripontas tous ta akrodaxtyla me karfitses...i... kai kaigontas tous to kormi se diafora simeia...kai alla polla!H perioxi ekeini einai polu prokatilimmeni me aytin tin istoria.

Erisadesu είπε...

omg o xaderfos mpike me polu fora sto blog mas :) eimai happy!!!!

Ανώνυμος είπε...

Επομενος Σταθμος
Ο πυργος του Δρακουλα.
Next Station.
Count Dracula Station.
Μια χαρα το καστρακι.Ακομα περισσοτερο η βασιλισσα.Τι να κλασει τωρα η Κλεοπατρα με το μελι και το γαλα.Αιμα λεμε και μαλιστα απο παρθενες!

gay super hero είπε...

καλησπέρα και πάλι,

'Οπως θα έχεις ακούσει σε λίγες μέρες το υπουργείο πρόκειται να καταθέσει στη Βουλή το νομοσχέδιο που νομιμοποιεί τις διακρίσεις στην ελευθερη συμβίωση.

Επειδή ο χρόνος πιέζει, παίρνω το θάρρος να σου ζητήσω να ξεκλέψεις πέντε λεπτά από το χρόνο σου και να στείλεις τη διαμαρτυρία σου απευθείας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι grammatia@justice.gov.gr. Mπορείς να στείλεις ένα σύντομο μήνυμα όπως αυτό εδώ:


"Πληροφορήθηκα από τον τύπο την πρόθεση του Υπουργείου σας να καταθέσει στη Βουλή σχέδιο νόμου που θα προβλέπει ένα συμβόλαιο συμβίωσης αποκλειστικά για τα ανύπαντρα ετερόφυλα ζευγάρια. Θέλω να εκφράσω τη διαμαρτυρία μου καθώς θεωρώ ότι ο αποκλεισμός των ζευγαριών ίδιου φύλου από το νομοσχέδιο αντιβαίνει προς το Σύνταγμα και το ευρωπαϊκό δίκαιο."

Καλό θα είναι να υπογράψεις τη διαμαρτυρία με ονοματεπώνυμο και όχι με κάποιο ψευδώνυμο! Αν νομίζεις ότι μπορείς να το προωθήσεις και σε άλλους που να ενδιαφέρονται να κάνουν το ίδιο, ακόμα καλύτερα.


Σε ευχαριστώ και πάλι και να με συγχωρείς αν σε κουράζω,
Βαγγέλης (Gay Super Hero)

Wise_One είπε...

Γαμάτο!!! Παλιότερα είχα πάθει ψιλο-ψύχωση με την Elizabeth Bathory (φταίνε και οι Cradle of Filth με το Cruelty and the Beast άλμπουμ τους) κι είχα ψάξει άπειρες ώρες στο Ιντερνετ. Και γαμώ τις φωτογραφίες dude.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...