Δευτέρα 24 Μαρτίου 2008

8 ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ

1.Να θες να κατέβεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τα επόμενα 20 χρόνια που θα γίνονται έργα για το μετρό.

2.Να θες να πας Κρήνη για καφέ την Κυριακή(ή όποια άλλη μέρα τώρα που το σκέφτομαι)ενώ είναι παραπάνω από σίγουρο πως πιο εύκολα θα βρεθεί χώρος για τα αμάξι σου παρά για τον κώλο σου.

3.Παρόλ αυτά να παρκάρεις και να περιμένεις στην ουρά για να σε χωρέσουν σε κανά σταντάκι και να πιεις ένα scatoccino ενώ το μαγαζί είναι πήχτρα. Προσοχή:οι τελευταίοι της ουράς είναι πολύ πιθανόν να παρασυρθούν από διερχόμενο όχημα, θυσιαζόμενοι έτσι στο βωμό του τρέντυ καφέ.(θέλω να επισημάνω ότι εγώ απλά ήμουν συνοδηγός μέχρι την Κρήνη κι από κει κατευθείαν πίσω στις Δυτικές Συνοικίες ΧΩΡΙΣ να πιούμε καφέ.)

4.Να θες τόσο πολύ να πας στο 10.000 π.Χ ώστε να πληρώνεις τα εισιτήρια της παρέας ενώ ξέρεις πολύ καλά πως θα ναι απλά ένα love story απ την κόλαση με τη διαφορά ότι οι πρωταγωνιστές έχουν ράστα, είναι βρώμικοι και φοράν προβιές.

5.Να βαριέσαι να βγεις έξω να το κάψεις μόνο με τις φίλες σου, εις ανάμνησιν των παλιών, καλών εποχών, ακόμη κι όταν ο γκόμενος σου λείπει κι η μόνη εναλλακτική σου είναι να δεις εκείνες τις ταινίες απ τις εφημερίδες που τις έχεις στη λίστα ¨για κανένα λόγο¨. Η λεγόμενη ιδρυματοποίηση φαντάζομαι…

6.Ν ανακαλύπτεις ότι πια με τις φίλες σου μιλάς για το πόσο ακριβή έχει γίνει η ζωή αλλά πλέον όχι σε σχέση με ποτά και ξενύχτια αλλά με ντομάτες και μακαρόνια καθώς και για κάτι φτηνές κουβερτούλες και πολύ όμορφα σεντονάκια που είδε κάποια στη γειτονιά της. Φαντάζει πολύ μακρινό το παρελθόν όπου μιλούσατε για τις χτεσινοβραδινές κατακτήσεις και τα μηνύματα από καθυστερημένους πρώην.

7.Να μην ανατριχιάζεις πια όταν παίρνεις τηλ. την κολλητή σου και στην ερώτηση «τι κάνεις?» απαντά: «να μωρέ, μαγειρεύω»…

8.Η μεγάλη σου φιλοδοξία να είναι να βρεις το απόλυτο επιδαπέδιο φωτιστικό που να ταιριάζει με το σαλόνι και το βάζο με τα μπαμπού.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γαμησε τα...μου φαινεται η εχει ξεκινησει μια μυστικη συνομωσια για να σε τραβηξουν στον σκοτεινο κοσμο της ρουτινας?για ελεγξε το και εχε και τα ματια σου ανοιχτα...αλλιως αν σε ρουφηξει η δινη σε κοβω να μην θυμασαι γρι ιαπωνικα και να ασχολεισαι με το πλεξιμο.
*Παλι καλα που δεν σου χτυπησε κανεις την καμπανα για το οτι ειναι ωρα να παντρευτεις*

Sheena είπε...

'Εχω το φαί στη φώτια ήταν.Αχ ξεχνάς βρε κορίτσι...

Ανώνυμος είπε...

η κατάσταση στην κρήνη πάντα έτσι είναι... πάντα έτσι ήταν.

η πρώτη φρίκη είναι όταν έρθουν και τα πρώτα μωρά στην παρέα

η δεύτερη όταν γνωρίζεις ενδιαφέροντα ατομα που δεν γεννήθηκαν οταν εβγαζες το δημοτικό.

Erisadesu είπε...

.... Ποια είναι αυτή και τι έχει κάνει στην ξαδέρφη μου;.....

αν σκέφτετε έτσι μετά από τόσο λίγο καιρό σχέσης, τι θα σκέφτεται σε κάνα χρόνο;

desa είπε...

Το 5 το 6 και το 7 είναι τα κλασσικά σημάδια ότι μεγάλωσες. δυστυχώς. σε λίγο θα μπαίνουν στο λεξιλόγιό μας και παράγωγα της λέξης παιδί-μωρό-οικογένεια, αν όχι από εμάς τους ίδιους τότε από το περιβάλλον μας

Nikos είπε...

Πωπω τι αγχωτική λίστα. Σε λίγο καιρό θα αρχίσουν να παντρεύονται οι φίλες μου και θα μένω μόνος. Καλά ήπια μια μπυρα το βλήτο και δεν μπορώ να γράψω της προκοπής.

KitsosMitsos είπε...

Από πέντε μέχρι τέρμα γυρισμό δεν έχει...Ή μάλλον έχει σε 15 χρόνια περίπου, αλλά τότε θα λέγεται παλιμπαιδισμός!
Τα πρώτα είναι σημεία των καιρών και θέμα επιλογών. Τι να κάνει κανείς λοιπόν;
Καλημέρα!

Marinos aka EmVy είπε...

Δες τι μου έκανες τώρα. Με αναγκάζεις να σου αφήσω σχόλιο, που δεν το συνηθίζω. Αλλά δεν μπορώ να σε βλέπω -διαβάζω- έτσι. Κάτι έπαθες εσύ και νταούνιασες μου φαίνεται. Σύνελθε γιατί σε προτιμώ πιο upspirited. Να θυμάσαι ότι όλα είναι στο μυαλό!!

Ανώνυμος είπε...

Άντε, ποιός στη χάρη σας, όλη μέρα σέξι εργάτες στα πόδια σας (και κάτω απ' τα πόδια σας). Τι άλλο θες όταν κάνεις την πρωινή σου βόλτα στο κέντρο; Αχ, εμείς τα βλέπαμε αυτά μόνο επί Σημίτη, μετά ήρθαν οι δεξιοί και τελείωσαν τα έργα στο κέντρο... Τώρα πρέπει να πας στην Άνω Ηλιούπολη και στις Κουκουβάουνες για να δεις ιδρωμένα κορμιά...

Erisadesu είπε...

throgos... καλώς ήρθες στο ναό μας και ελπίζουμε σύντομα να γίνεις το πουτανάκι μας, αρκεί να σημειώσεις ότι ειμαστε γυναίκες και όχι gay άνδρς.

Emvy.... αυτά τα γράφει η ξαδέρφη μου, εκτός αν την ξέρεις και απο πριν και βγώ μαλάκας με αυτό το σχόλιο.

κιτσομήτσο έχασα την ξαδέρφη μου αυτό θες να πεις;

Mr. F ελπίζω ότι θα της περάσει.

desa ... μας γάμησες

Ανώνυμος είπε...

"6.Ν ανακαλύπτεις ότι πια με τις φίλες σου μιλάς για το πόσο ακριβή έχει γίνει η ζωή αλλά πλέον όχι σε σχέση με ποτά και ξενύχτια αλλά με ντομάτες και μακαρόνια καθώς και για κάτι φτηνές κουβερτούλες και πολύ όμορφα σεντονάκια που είδε κάποια στη γειτονιά της. Φαντάζει πολύ μακρινό το παρελθόν όπου μιλούσατε για τις χτεσινοβραδινές κατακτήσεις και τα μηνύματα από καθυστερημένους πρώην.

7.Να μην ανατριχιάζεις πια όταν παίρνεις τηλ. την κολλητή σου και στην ερώτηση «τι κάνεις?» απαντά: «να μωρέ, μαγειρεύω»…"

otan symboun ayta pernas pleon to stadio tis anisixeias "pros ta pou odeyw" kai mpeneis sto stadio tou panikou "!!!thelw na gyrise pisw!!!"...

einai ligo katathliptiko

日月神教-向左使 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...