Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2008

Άθλιες Κόρες και πολιτική

Σήμερα με την ευκαιρία των εκλογών του κόμματος μας κάναμε οκτάωρο συμβούλιο με την
Dannossiel τον Κώστα το Νεοναζί, Εβραίο, Gay, μαύρο φίλο μας. ( Αν δεν τον ξέρετε τότε κοιτάξτε το πρώτο μας ποστ) θα προβούμε σε μια σπάνια ανακοίνωση. Μετά απο κουραστικές διαδικασίες, μπυροποσίες και διαπραγματεύσεις αποφασίσαμε τη στάση του Ναού απέναντι στην πολιτική επικαιρότητα των ημερών.

Ο Ιερός Ναός της Καφροδίτης κατόπιν πολύωρων διαπραγματεύσεων ανακοινώνει.

Δεν αναγνωρίζουμε την νεοσύστατη χώρα του Κοσσυφοπεδίου. Για τον Ναό μας δεν υφίσταται ανεξάρτητη χώρα του Κοσσόβου, η περιοχή θα αφαιρεθεί από τους χάρτες του ναού, ή θα βαφτεί λευκή, ή θα εξακολουθεί να αποτελεί μέλος της Σερβίας. Όπως και να έχει στα χωρικά εδάφη του ναού δεν υπάρχει τέτοια χώρα.

Ο Ιερός Ναός της Καφροδίτης δεν στηρίζει την προσπάθεια της Αμερικής για εδραίωσή της στη Βαλκανική Χερσόνησο.

Το παρόν blog δεν υποστηρίζει την χρήση του ονόματος Μακεδονία στη γείτονα χώρα FYROM και ανακοινώνει ότι η Χώρα με το όνομα Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, μπορεί να ονομάσει τον εαυτό της όπως αυτή θέλει. Εμείς και πάλι Σκόπια θα την φωνάζουμε.

Το παρόν blog απαιτεί την επιστροφή της Β. Ιρλανδίας στους Ιρλανδούς, των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα και των εδαφών της Παλαιστίνης στους Παλαιστινίους (σε αυτό δεν συμφωνεί ο Κώστας, αλλά ποιος τον γαμάει).


Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε την Κύπρο για την επιλογή της να εκλέξει Αριστερό Πρωθυπουργό, χωρίς να σημαίνει ότι θα αρχίσουμε να την συμπαθούμε.
(το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει γεμίσει διάσημους κύπριους καλλιτέχνες είναι ασυγχώρητο απαιτούμε την επιστροφή της Βίσσης, Χατζηγιάννη,Χριστοφόρου στην Κύπρο, έχουν και τα Ελληνόπουλα δικαίωμα στο σκυλοτράγουδο, ωστόσο η Ευριδίκη μπορεί να παραμείνει ).

Όσοι δεν συμφωνούν με τις απόψεις μας μπορούν να σχολιάσουν αλλά τα σχόλια τους θα διαγραφούν επειδή πάνω απο όλα είμαστε δημοκρατικοί εδώ μέσα και για τους ξένους ακολουθεί ανακοίνωση στα αγγλικά.

The Present Blog after negotiations and discussions between the authors (me, Dannossiel's and Kostas our Jewish Neonazi Gay friend) would like to state that :

We dont Recognise the resent Independent Country of Kossovo. As far as the Holy Temple of Kafrodite is concerned this country is none existant.

We dont mind for the Former Yugoslavian Republic of Macedonia the use of the name Macedonia because we feell sorry for them and we are afraid that they might burn our village down, but we dont support the use of the name either.
Either way F.Y.R.O.M can use whatever name they want, but for this blog will always be called The Country of Skopje.

Our message to the world is LEAVE SERBIA ALONE you bitches.


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αχ, αυτό το "και με αφορμή της εκλογές του κόμματός μας" στην αρχή να μην είχε. Αλλά θα μου πεις, πώς θα είσασταν παράλογες σε τέτοια περίπτωση... :-P

Ωραία απόφαση ρε. Δε κατάλαβα βέβαια γιατί την έχετε και στα Αγγλικά, αλλά θα έχετε τους λόγους σας.

Με την ευκαιρία, πάτησα και στο TAG "πολιτική" και guess what, ήταν το πρώτο ποστ!

Α, και ένα για το τέλος: Είστε από εκείνα τα πράσινα ξωτικά που λατρεύουν Αλέξη?

Love and Poison είπε...

Αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα... Με έκανες και γέλασα!!! Lol... Αριστερός ο Χριστόφιας? Αχαχαχαχαχαχαχαχαχ...

Μη μένεις στους τύπους και στα κόμματα... Αριστερά στην Κύπρο όπως την εννοούμε δεν υπάρχει... Ψευτοαριστερά ίσως...

Ανώνυμος είπε...

Καλά αριστεροί μη χαίρεστε τόσο ρε! Το ΑΚΕΛ μόνο αριστερό προσωπείο δεν έχει...Το αν είναι ή δεν είναι αριστερό ή το ποιός είναι ή δεν είναι αριστερός, συγχωρείστε με ,αλλά δε μπορώ πλέον να ξέρω!

Ανώνυμος είπε...

Καλά, για τον Χριστόφια δε τον κόβω και φέτες, αλλά γενικά οι ΑΚΕΛίτες & ΕΔΟΝίτες που έχω γνωρίσει είναι ό,τι πιο αριστερό σε Κύπριο ξέρω.

Άσε που είναι τιμητικό και δύσκολο σε ένα θέμα όπως το Κυπριακό να κρατάς διαχρονικά μια στάση όπως αυτή που κρατά το ΑΚΕΛ στη Κύπρο. Και να καταφέρνεις να την ασπάζεται και μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας εκεί. Άμα το συγκρίνεις π.χ. με το θέμα της ΠΓΔΜ και τις απόψεις που επικρατούν ειδικά στη βορεια Ελλάδα, νομίζω είναι μίλια μπροστά.

Όσον αφορά κοινωνικά θέματα και πολιτικές, έχω κι εγώ τις ενστάσεις μου, αλλά καλώς ή κακώς πάντα στη Κύπρο 1ο μέλιμα είναι το εθνικό ζήτημα, και όλα υποτάσσονται σε αυτό...

Πράγμα που δε σημαίνει πως δε πρόκειται να αλλάξει. Για να δούμε...

Άκης είπε...

XaxaxaXA Μαζί σας!Συμφωνώ απόλυτα.Ειδικά στο θέμα του Κοσόβου.Έχω βλέπετε αδελφικές σχέσεις με Σέρβους και το έχω ψάξει ιδιαίτερα το θέμα.Όσο για τους Κύπριους καλά τα λέτε.Με την ευκαιρεία να τους στείλουμε πίσω όλους μαζί πακέτο.Αλλά θα πρότεινα να κρατήσουμε την Αννούλα αντι της Ευρυδίκης.Anyway
Καλημέρα....

Love and Poison είπε...

Έχεις πρόσκληση Erisa...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...