Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2007

Οι 5 χειρότερες ταινίες ever

Η αλήθεια είναι ότι έχω καιρό να πάω σινεμά.Μου χει λείψει.Έχω αρχίσει να θυμάμαι με αγάπη ακόμη κι εκείνες τις ταινίες που μ έκαναν να κλάψω από απέχθεια κι απελπισία.Δεν είναι πολλές αλλά είναι θαυματουργές...

1.Ο πλανήτης των πιθήκων

Δεν αναφέρομαι στην κλασική ταινία γιατί δεν την έχω δει αλλά στην πιο πρόσφατη εκδοχή της.Είναι ίσως η μόνη ταινία στην οποία δεν πέφτει ούτε ένα γλωσσόφιλο κι αν θυμάμαι καλά δεν υπονοείται καν.Ο πρωταγωνιστής μπορεί άνετα να παίξει τον αρχιπίθηκο χωρίς πρόσθετο μακιγιάζ και μαλακίες.Επίσης όποιος κατάλαβε το τέλος παρακαλείται να μου το εξηγήσει αν και πια δεν θυμάμαι ούτε το στόρυ οπότε ας μην μπει στον κόπο.Το ίδιο πρόβλημα κατανόησης το είχα και με τους 12 πίθηκους(αν και αυτή ήταν καλή ταινία)οπότε ίσως να έχω μια γενικότερη δυσανεξία στα πιθήκια.




2.Η ονειροπαγίδα

Ή αλλιώς"η γιγαντιαία έξωγήινη αιμορροίδα και η υπερφυσική μπόχα".Άνθρωποι κυοφορούν aliens και τ αποτελέσματα συμπίπτουν μ αυτά που προκαλούνται απ την υπερκατανάλωση φασολάδας σε συνδυασμό με φακές.Κλάνουν και ρεύονται θάνατο ενώ αιμοραγούν right through δίνοντας έτσι μια ευχάριστη εσάνς στο όλο σύνολο.Την επόμενη φορά που θα σας ξεφύγει λοιπόν αναφωνήστε κατηγορηματικά πλην όμως ευχάριστα:"Δεν ήμουν εγώ,ο εξωγήινος μέσα μου φταίει".



3.Ο οιωνός

Απογοητεύτηκα που έπαιξε σ αυτή την ταινία ο Joakin Phoinix αλλά τουλάχιστον υπήρχε κάτι άξιο θέασης κατά τη βασανιστική διάρκεια της.Ο μόνος λόγος που χάρηκα που είδα την εν λόγω ταινία ήταν ότι μπόρεσα ν απολάυσω ακόμη πιο πολύ το Scary Movie 3 που δικαίωνε την ύπαρξη της παρωδώντας της ασυστόλως.



4.Σκοτεινό χωριό

Ή αλλιώς"καθυστερημένoι Μορμόνοι το παν για υπερφυσικό αλλά τους βγαίνει σε μαλακία".Το τρέιλερ ήτο πολύ ενδιαφέρον παρόλ αυτά κάτι που επιβεβαιώνει το αξίωμα"καλό τρέιλερ=για τον πούτσο ταινία".Τουλάχιστον τα υπερμεγέθη κοτόπουλα που το παίζαν τέρατα ήταν αστεία(αν δεν είχες δώσει 7 ευρώ για να τα δεις).



5.Τρόμος στο Amityville

Και πάλι αναφέρομαι στην πρόσφατη εκδοχή της ταινίας.Οι συντελεστές της ξέραν ότι είναι τόσο βαρετή ώστε ανάγκασαν τον πρωταγωνιστή ν αποκτήσει κορμάρα και κάθε 5 λεπτά να βγάζει την μπλούζα του ενώ η θερμοκρασία ήταν γύρω στους -5 για κάθε λόγο όπως"θύμωσα,ας είμαι γυμνός" ή "τώρα μου ρθε να σκοτώσω τη γυναίκα μου,ας δείξω τους κοιλιακούς μου".




Άξιοι πιστοί ξέρετε τι να κάνετε...Συμπληρώστε τη λίστα με δικές σας τραυματικές εμπειρίες κι αν είχατε την ατυχία να δείτε τις προαναφερόμενες ταινίες και δεν συμφωνείτε με την Ιερή Δούλη της Καφροδίτης προσπαθήστε να τις υπερασπιστείτε αν
τολμάτε...Η οργή της Θεάς θα πέσει πάνω σας υγρή και βίαιη...

22 σχόλια:

oni είπε...

Ton Planhth egw den ton katatasw stis xeiroteres. M areze k to gkomenaki allwste einai k h anatroph ths anatrophs tou telous kalh. H oneiropagida DEN PAIZETAI paei me xilia gia xeiroterh tainia ever, paketaki me ton tragiko oiwno, karasymfwnw. To Skoteino Xwrio apla plasaristhke ws tromou ki htan patata, an plasarizotan alliws 8a aksize (eleos o Shyamalan me to anw-katw tou telous ka8e fora) kai to allo den to eida alla h8ela giati eimai trelos fan tou Ryan Reynolds. Axxx!

Na symplhrwsw alles 3 stis xeiroteres gia mena: The Musketeer (2001) (thn gyrisa pisw sto DVDadiko mesa se mish wra), Deuce Bigalow: European Gigolo kai Seed of Chucky...

Annie_Hall είπε...

Μακράν πρώτη η ονειροπαγίδα...Την είδα και στο σινεμά κι έκλαιγα τα λεφτά μου.Άτιμη αφίσα...Το σκοτεινό χωριό ήταν πολύ ωραία κοινωνική ταινία που την έφαγε το promo που την παρουσίαζε σαν θρίλερ.Δεύτερη χειρότερη οι άθλιοι Αδερφοί Γκριμ και τρίτη ο Άγριος Ωκεανός που για κάποιους ήταν καλή αλλά προσωπικά με έπιασε αναγούλα(τόσο νερό ρε φίλε γύρω γύρω το έπιασα ότι είμαι στη θάλασσα,γιατί κουνάς και την κάμερα επιπλέον;)

KitsosMitsos είπε...

Τρελό αφιέρωμα στη γιορτινή ημέρα!
Να'στε καλά τρελοκόριτσα!
Χρόνια πολλά και τις θερμές ευχές μου.

Neverlandean είπε...

OΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ! ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ!!!

Επίσης άθλια ήταν μια ταινία που λεγόταν "They" και στα ελληνικά το κάναν "Η Πύλη της κολάσεως" που ήταν και Wes Craven μη χέσω. Και φυσικά το "House Of The Dead"...

Μπουχουχου... θέλω τα λεφτά μου... :(

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ για Πλανήτη.
Συμφωνώ για οιωνό.
Διαφωνώ για σκοτεινό χωριό, με τα ίδια επιχειρήματα που είπαν κι άλλοι.
Τις άλλες 2 δεν τις εχω δει.

Μιλάμε για ταινίες που είδαμε σινεμά και κλαίμε λεφτά ή γενικά;

Έστω ότι είναι στο σινεμά. τότε οι εξής:
-Η Δασκάλα του πιάνου
-Ρωσσική Κιβωτός
-Irréversible (δε θυμάμαι στα ελληνικά, αυτό με το βιασμό της Μπελούτσι πάντως)
-9 songs

Οι παραπάνω είναι τόσο μάπα που από μια στιγμή και μετά άρχιζα πάντα να γελάω σπαστικά μέσα στο σινεμά, και επειδή είναι και "κουλτουριάρικες" μου κάνανε και παρατηρήσεις ενοχλημένοι θεατές, προκαλόντας νέα κύματα σπαστικού γέλιου...

-Αδερφοί Γριμ
-Αρκετές από τις μικρού μήκους που έρχονται και στο Ηράκλειο μέσω Φεστιβάλ Δράμας...

Καλά, αν πιάσουμε και DVD, την έχετε γαμήσει, δε τελειώνω ούτε μεθαύριο...

Wise_One είπε...

Εντάξει ο Οιωνός μου φαίνεται είναι καλούτσικη ταινία αλλά οι άλλες.... Ειδικά εκείνο το Dreamcatcher το πήρα και από dvd club γιατί το πέτυχα στην τηλεόραση και δεν το είδα όλο και μ' άρεσε !?!?!?!?!

Για δικές μου μαπιές, θα πρέπει να περιμένετε να πάω Θεσσαλονίκη.

Legally Blonde είπε...

Που εισασταν ρε κοριτσια κρυμμενες? Πηγα μια μπλοκοτσαρκα και βρηκα τις αθλιες ξαδερφες μου!:)))))

Η χειροτεροτερη μακραν ηταν "Ο προεδρος ενα ροζ σκανδαλο και μια βιντεοταινια" ιουκ!!!

Χρονια Πολλα ειπα?

Φιλια

Sheena είπε...

Δεν ξέρω αν θυμάσαι,αλλά είχα την τιμή να δω μαζί σου την τελευταία ταινία.Το μόνο που άξιζε ήταν οι κοιλιακοί του πρωταγωνιστή.Κατά τα άλλα η ταινία ήταν έλεος,όχι όμως πιο χάλια από τον Οιωνό,που ήταν τα πιο άκυρα 7 ευρώ στο σινεμά...

Ανώνυμος είπε...

διαφωνώ μονο με το σκοτεινό χωριό ,η ταινία είχε γίνει αμέσως μετά το 2001 ο ινδός σκηνοθέτης επρεπε να επιζήσει του ολου πανζουρλισμου κι είπε να το κανει ταινία,επίσης θέλω να πιστευω οτι η ταινία δενει σαν τριλογία με τις 2 προηγούμενες του ,

αν βάζαμε στην θέση της εκείνη την... με τα πλάσματα κι την πισίνα του ιδιου σκηνοθέτη???

Ρεμπεσκές είπε...

Χμμμ....

Να υπερασπιστω τωρα 4 απο τις
5 ταινιες παει πολυ ε???
Θα πεσει πολυ οργη επανω μου
μαλλον.
Εξαλλου ειναι θεμα γουστων αυτα.

*Αλλα τα νουμερο 2-3-4-5...πειραζει
που τα εχω δει τουλαχιστον 2 φορες???*

Τωρα οσων αφορα προταση για χειροτερη ταινια...χμμμμ....

Τιτανικος for ever..
Μονο που δεν θελω τα λεφτα μου πισω.
Για κωμωδια καλη ηταν.Διοτι το μονο
που με χαλασε ηταν η ερμηνεις του Ληο...και πηρε παραμαζωμα και ολη την ταινια..προσωπικα γουστα αυτα ειπαμε ε?

Erisadesu είπε...

Oni Sama: καλό το γκομενάκι αλλά φόλα η ταινία για ένα φαν της σειράς όπως εγώ.

Annie Hall: πάλι καλά που δεν σε έπιασε κατούρημα όπως εμένα.
Οι Αδερφοι Γκριμ της άρεσαν της βλαμένης της ξαδέρφης μου.

Kitsosmitsos : ακόμη εδώ είσαι δεν έφυγες; Χρόνια πολλά και σε σενα.

neverlandean: Δεν ξέρεις να εκτιμάς ενα καλό splatter μου φαίνεται.

A8liothtes: η γνώμη σου δεν μετράει επειδή μέχρι πρόσφατα το Ηράκλειο είχε του κώλου κινηματογράφους.

wise one: Θα περιμένουμε μια αιωνιότητα και μια μέρα, ούτε μέρα παραπάνω.

Legally Blonde : σου απάντησα στο βλογκ σου, απλά έχουμε ένα τεχνικό πρόβλημα για να είσαι ξαδέρφη μας πρέπει να έχεις μαύρα μαλιά, λευκό δέρμα, δίδυμους πύργους a.k.a πηγασσάκια και αρκετό κάφρος μέσα σου. Αν κρίνω απο τα ποστ σου το κάφρος το έχεις και χαίρομαι γι αυτό. Καλώς ήρθες, εμείς σε είχαμε βρει καιρό τώρα.

Sheena: λυπάμαι που το έζησες αυτό.

alexandros : εμένα μου αρέσει αυτός ο σκηνοθέτης, όμως δεν έχω δει αυτή την ταινία και την κυρά της λίμνης. (πισίνας ή νερόυ)

homosapiens: εσύ απο εδώ και πέρα θα μάθεις να βλέπεις anime.

a2a είπε...

Όταν ειν' το Χόλιγουντ στη μέση... Ευτυχώς δεν έχω δει την Ονειροπαγίδα! Για μένα πάντως πρωτη στη λίστα των χείριστων ταινιών είναι ο Δολοφόνος με το Τσεκούρι. Ερίξα έναν ύπνο εδώ που τα λέμε άλλο πράγμα! Ποια; Εγώ που ποτέ δεν είχα κοιμηθεί πριν σε ταινία. Για κάποιο λόγο τα θρίλερ πάντα διεκδικούν την πρώτη θέση στις Χειρότερες ταινίες!!

Beer-o-mixalhs είπε...

eutyxws mono ton planhth kai twn oiwno mono exw dei apo tis tainies pou les kai de mporw para na symfwnhsw. alla opws me prolabai o a8lios h daskala pianou einai me diafora oti xeirotero mporw na 8ymh8w auth th stigmh.

Ανώνυμος είπε...

@erisabetsu-chan
Του κώλου έχει και τώρα που φτιάχτηκαν 2 πολυσινεμάδες, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Οι βασικές ταινίες που παίζονται στην Ελλάδα παίζονται και στη Κρήτη.

Και επειδή νομίζω θέτε μαθήματα με τη ξαδέρφη σου για το τι πραγματικά είναι σκατά ταινία, τόσο σκατά που γαμιέσαι στο γέλιο μαζί της ενώ αυτή είναι σοβαρή, πάρτε να δείτε (μαζί όμως) την "Η ιστορία της καμήλας που δάκρυσε".

Άμα δε πεθάνετε από το γέλιο, να με πεις τη γνώμη σου...

Α, a8lios ε, a8lios!
Δε φταίω εγώ που το blogspot αλλαξε το τρόπο που επιλέγουμε identity οι του wordpress, oι παραπεταμένοι, τα παιδιά ενός κατώτερου μπλογκοθεού...

Love and Poison είπε...

Θα έλεγα τις εξής:

1. Blair Witch Project
2. Όλη τη σειρά Hellraiser και ας μην τα έχω δει όλα
3. Όλα τα "Taxi" που απορώ που υπάρχουν άνθρωποι που τα βρίσκουν αστεία
4. Όλες οι διασκευές τύπου "Shining, Exorcist, Dracula, American Psycho" etc etc
5. Τα 2d animation της Disney... Άνοστα & άγευστα...

υ.γ. To "The Wheeping Camel" είναι ΤΑΙΝΙΑΡΑ... Και ας πλησιάζει περισσότερο προς documentary...

Ανώνυμος είπε...

χμ...χμ...
συμφωνώ μαζί σου!
αν και δεν θα έλεγα ότι αυτές συγκεκριμένα είναι οι χειρότερες, αλλά από τις χειρότερες...λευτεριά στους μαλκάκες σκηνοθέτες, σεναριογράφους, κλπ

Dannossiel είπε...

EISABETSU
ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΓΚΡΙΜ
ΡΟΥΦΙΑΝΑ.
στους υπολοιπους θα απαντήσω αύριο με το χανγκοβερ απο σήμερα.
σας αγαπώ όλους.

Μόχα είπε...

to skoteino xwrio dn mporei na yparxei se mia tetoia lista!!! oxi. me tipota!
gia tis alles 4 patates tha symfwnisw apolyta.

Dannossiel είπε...

@ oni:είχε ο πλανήτης των πιθήκων ανατροπή στο τέλος?

@ annie_hall:οντως πολύ όμορφη αφίσα ο οιωνός...αδελφοί Γκριμ δεν ξέρω και τον άγριο ωκεανό το μπερδεύω με τη βαθιά άγρια θάλασσα που μ είχε αρέσει.

@ kitsos mitsos:κι εσύ ό,τι επιθυμείς.Η Θεα Καφροδίτη να σε φυλά από κακοτοπιές και δεξιούς.λολ

@ neverlandean:άστα αυτά και πες πότε θα γνωρίσετε κι εμένα...

@ αθλιος:γιατί να δεις μια ταινία που λέγεται ρωσσική κιβωτός?πάντως γουστάρω τρελά ηλίθιες ταινίες αλλά καταλάθος καθυστερημένες κι όχι εκ προθέσεως...

@ wise one:η Ονειροπαγίδα ήταν καλή στα πρώτα 7 30 λεπτά.Αν είχες δει παραπάνω και σ άρεσε τότε δεν ξέρω...Για οιωνό δεν θα σχολιάσω γιατί νιώθω επιεικής σήμερα.

@ legally blonde:χρόνια πολλά και σε σένα.και σένα θέλω να σε γνωρίσω.άκουσα τα καλύτερα.Πάντως η ταινία που αναφέρεις γαμεί και είναι και προφητική και δείχνει και τη μαλακία του κόσμου πόυ έχει γίνει πουρές απ την ΤV.


@ sheena:γάμησε τααααααααα

@ alexandros:ποιός πανζουρλισμός και ποιός Ινδός?αν το σκοτεινό χωριό είναι μέρος τριλογίας ελπίζω να είναι το τέλος τουλάχιστον.

@ Homo sapiens:το ότι έχεις δει αυτές τις ταινίες πάνω από 2 φορές δεν σημαίνει κάτι.Κι εγώ τώρα που χε την ονειροπαγίδα στο Σταρ το περίμενα πως και πως για να γαμηθώ στα γέλια.

@ erisabetsu:τον τρως

@ a2a:Χόλιγουντ μαμεί.λολ
ΤΡελάινομαι για τέτοιες ταινίες ρεεεεεεε.Ο σχιζοφρενής δολοφόνος κλπ,αίμα στους λόφους κλπ.Δεν παίρνουν στα σοβαρά τον εαυτό τους κι έχουν γέλιο.

@ beeromixalis:να δεις που θα με κάνετε να πάω να νοικιάσω τη δασκάλα πιάνου αν και με κάνει για τσόντα και μάλιστα του Άλτερ.

@ love and poison:για το blair witch αμφιταλαντευόμουν άσχημα να το βάλω ή όχι.συμφωνώ για τις διασκευές.Ταξί δεν έχω δει.μ αποθαρρύνει που ναι γαλλική και με τη σπαν τα γαλλικά.την καμήλα θα τη δω.νομίζω θα μ αρέσει εκτός αν ειναι ντεμεκ κουλτούρα οπότε δν θα θελα.

@ γιαννης:χαλαρά υπάρχουν και ποταπότερες γι αυτό τ άφησα σε σας να συμπληρώσετε τη λίστα.

@ μόχα:δν καταλαβαίνω τι θες να πεις.λολ

Erisadesu είπε...

re giouvana
fantasou tin evgales apo to sistima sou
mazi pigame kai to marino xehases??

kai na marh ton pairnw :)

Dannossiel είπε...

μαζί και με Μαρίνο πήγαμε σε 2 ταινίες
1.Borat
2.Η νεκρή νύφη
Δεν έχω δει τους αδερφούς Γκριμ ρε πόστη.

Erisadesu είπε...

καλά ποτε θα πάμε cinema μαρή



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...