Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2007

Η Είσοδος στην Παραγωγική Διαδικασία

Μετά το πτυχίο τι?Μετά το πτυχίο της νομικής λίγο πολύ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.Πρακτική εξάσκηση σε δικηγορικό γραφείο(=μαύρη,κακοπληρωμένη,ανασφάλιστη εργασία=εκμετάλλευση)μόνο για ενάμιση χρόνο!Μετά γίνεσαι δικηγόρος ΑΝ περάσεις τις εξετάσεις και μετά μπορείς να πάρεις κι εσύ όσους ασκούμενους θέλεις και να βγάλεις το άχτι σου διαιωνίζοντας την κατάσταση.

Το παραπάνω αποτελεί διαμαρτυρία σ ένδειξη στήριξης των ασκουμένων που όντως δουλεύουν.
(όλοι εκτός από μένα και κανά 2 άλλους δηλαδή).

Κι αφού έκανα το χρέος μου ως νέα ασκούμενη δικηγόρος ας προχωρήσω στο θέμα που μ απασχολεί.Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.Προσοχή:Εναρκτήριο σημείο θεωρώ το πέρας των σπουδών κι όχι το πότε γίνεσαι όντως παραγωγικός.

ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΣΚΑΤΟΓΕΡΕΨΕΣ.

1.Δεν είσαι πια ο ρεμαλοφοιτητής"όποτε πάρεις τηλέφωνο για οτιδήποτε είμαι μέσα"γιατί ο χρόνος είναι περιορισμένος και άρα πολύτιμος.Καταλήγεις έτσι σαν τους γονείς σου,να βλέπεις 4 άτομα και σ όλους τους υπόλοιπους να παραπονιέσαι ότι χαθήκατε.

2.Τα φυτά στη γλάστρα είναι ζωντανά και ουχί προς πόσιν...

3.Η φράση "δεν θα ξαναπιώ ποτέ ξανά τόσο" αντικαθίσταται από το:"δεν έχω τις ίδιες αντοχές με παλιά".

4.Έξι ηώρα παύει να είναι η ώρα που γυρνάς σπίτι και μετατρέπεται στην αποτρόπαια ώρα έγερσης για δουλειά που έχει το εξίσου αποτρόπαιο αποτέλεσμα κατά τις 22:00 να πέφτει πάνω σου η νύστα,την οποία καταφέρνεις να καταπολεμήσεις ως τις 22:05 οπότε και κοιμάσαι,θυμίζοντας έτσι έντονα τη γιαγιά σου.

5.Οι φίλοι σου δεν "τα φτιάχνουν"και"τα χαλάνε"αλλά παντρεύονται και παίρνουν διαζύγια.

6.Γράφεις τα ποστ για το βλογκ ενώ είσαι στο γραφέιο πίνοντας διπλό ελληνικό(είναι φανερό πλέον ότι γίνεσαι η μάνα σου)και περιμένοντας τη δικηγόρο,όχι με ιδιαίτερη ανυπομονησία η αλήθεια είναι.

7.Διαπιστώνεις ότι τα ρούχα σου είναι όλα ακατάλληλα για το γραφείο μιας και έχεις να κάνεις με πελάτες και ουχί με γκομενάκια και προβληματίζεσαι για το μήκος της φούστας και το βάθος του ντεκολτέ ώστε να είσαι σεμνή αλλά παράλληλα να μη μοιάζεις και με αγάμητη σαραντάρα.

8.Η μικρή σέξυ τσάντα μετατρέπεται σε γιγάντια τσαντάρα που έχει μέσα από αποσμητικό μέχρι χτένα αλλά όχι ατζέντα οπότε σημειώνεις τα απαραίτητα σε παλιά εισητήρια του ΟΑΣΘ ή σε αποδείξεις από το μπουγατσατζίδικο απέναντι απ το γραφείο.

9.Δεν βλέπεις πια παιδικά αλλά anime(eri αυτό για σένα).

10.Αγοράζεις προφυλακτικά από το φαρμακείο κι όχι απ το περίπτερο.


Εσείς άξιοι πιστοί σκατογερέψατε ή όχι ακόμη?

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Let me see...Σε 3 μηνες ξεκιναει η δικια μου φοιτιτηκη ζωη.Οποτε....ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ!

Ανώνυμος είπε...

αν με αποτελείωσε κάτι ήταν η διαπίστωση περί μπλογκινγκ που πλέον λαμβάνει χώρα μόνο στο γραφείο..... αχ τιμημένα γηρατειά......

Dannossiel είπε...

@ fingo:έχεις την αλλαζονία της νιότης στο βλέμμα αλλά έσω προσεκτικός...τα 4 χρόνια περνάνε γρήγορα...

@ ethan:sad but true φίλτατε σεβάσμιε γέροντα...

Wise_One είπε...

Είμαι 20 αλλά πολλές φορές αισθάνομαι σκατόγερος ρε γαμώτο....

Πώς είναι δυνατό μια μικρή τσάντα να είναι σέξυ;;; Θα μου πεις, αν συνοδεύεται από αντίστοιχο άτομο που την κρατάει...

tkouleris είπε...

Arounme pismatika na megaloso. Eimai stin noitiki ilikia ton 19 enw to soma mou einai 25. Den tha megalosw pote. Tha kanw panta auto pou mou aresei xwris na me niazei ti prostazei o kathosprepismos tis ilikias mou. Mporei gi auto to logo kapoia stigmi na niotheis monaksia alla einai ena mikro timima pou prepei na pliroseis gia tin kserokefalia pou se thelei na zeis stin noitiki ilikia ton 19...

Ανώνυμος είπε...

Ε και?Μετα παω Μοναχο.Οποτε...

Dannossiel είπε...

@ wise one:είναι απλά η κούραση της σοφίας που έχουμε η οποία είναι δυσανάλογη της ηλικίας μας και προκλήθηκε από το μέταλ.

@ kouleris:keep walking!μαζί σου...

@ fingo:η αυθάδεια είναι ενδεικτική της νιότης...

Albert είπε...

Αισθάνομαι μεγάλη παραγωγικότητα στο γραφείο και μια μείωση της libido ταυτόχρονα!Αυτό πρέπει να λέγεται κρίση μέσης ηλικίας ή αλλιώς κλιμακτήριος απο τα mid 20s. Ζητάμε σύνταξη στα 30 να πάμε για ψάρεμα!

Sheena είπε...

Dannossiel από την ηρωική παρέα μόνο εγώ συνεχίζω να τη παλεύω τελικά...ΣΚΑΤΟΓΡΙΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ε, προς το παρόν απαντώ όχι, αλλά δε με βλέπω και πολύ μακριά...

Erisadesu είπε...

ρε πάρτε το χαμπάρι αργά η γρήγορα ο χρόνος θα σας βρει.

Fingo Μου σπας τα νεύρα θέλω πραγματικά να σε δείρω.

Ανώνυμος είπε...

Βρείτε την Σεξουαλική Ταυτότητα Του νέου ΠΑΣΟΚ…!

Dannossiel είπε...

@ albert:συμφωνώ απόλυτα και θα κοιτάξω τι χρειάζεται για να κάνουμε ένα σωματείο με σκοπό τη συνταξιοδότηση απ τα 25.


@ sheena:μαλάου έχεισ δίκαιο...

@ αθλιος:άντε με το καλό...

@ eri:ο fingo τον παίρνει.λολ

@ http://bollywood-gr.blogspot.com/:Το πασοκ είναι ασέξουαλ κιαυτό είναι το πρόβλημα του.

Pitbullina είπε...

Χαχαχαχα!! Πολύ γέλασα με την ευστοχία σου, ειδικά με το ότι γράφουμε στο blog μας από τη δουλειά μας! Με αντιπροσωπεύει πλήρως (όπως καλή ώρα, τώρα)

Τελικά καλά εκανε ο απο πάνω και μας την έσπασε και τις δύο και πέτυχα το blog σου. Μπαίνεις στα favs

Px

Dannossiel είπε...

@ pitbullina:χαχαχαχ!καταπληκτικό νικ.εγώ είμαι η pitballerina.lol.είναι τραγική αλήθεια η έλλειψη χρόνου για το βλογκινγκ.

Erisadesu είπε...

ρε μαλάκα Danno γιατί να πεις ασέξουαλ το πασοκ????

Θα αλλάξω κόμμα μαλάκα

Ανώνυμος είπε...

Ξεκόλλα...
Σε λίγο θα συνηθίσεις να πηγαίνεις κομμάτια στο γραφείο, να δουλεύεις, κανονικά σε πληροφορώ και να βγαίνεις όπως έβγαινες. Θα διαπιστώσεις δε ότι τώρα γουστάρεις να βγαίνεις ακόμα περισσότερο και να είσαι ακόμα πιο άγριος στις εξόδους σου (ή άγρια..).
Ήμουν κι εγώ ασκούμενος στη Θεσσαλονίκη και..ξέρω

Marinos aka EmVy είπε...

Οι δικηγορίνες ήταν και θα είναι πάντοτε ένα από τα πιο σέξυ target group των ανδρικών φαντασιώσεων (τουλάχιστον απ'ότι ισχύει για μένα και την παρέα μου). Έχουν στυλ, έχουν ομορφιά (για όσες είναι όντως όμορφες), έχουν μυαλό, έχουν εξουσία. Αυτά τα 4 δεν θα τα βρεις σε καμμιά φοιτήτρια, πίστεψέ με. Οπότε μην ανησυχείς για την σεξουαλικότητά σου. Αν είχες πριν, έχεις και τώρα απλά είναι πιο εκλεπτυσμένη κα πιο ποιοτική. Πίστεψέ με, αυτό το γουστάρουν οι άνδρες.
Όσο για τον χρόνο που γκρινιάζεις, δεν έχει σημασία πόσο χρόνο έχουμε στην διάθεσή μας, αλλά τί κάνουμε με αυτόν. Seize the day, carpe diem και τα λοιπά. Και μην φοβάστε, όλοι σας, να μεγαλώσετε. Κάθε ηλικία έχει τη χάρη της, την ομορφιά της και την σοφία της. Απλά φροντίστε τον εαυτό σας, αξιοποιήστε τη ζωή σας και εκμεταλλευτείτε την κάθε ευκαιρία που σας δίνεται για διασκέδαση, υγεία και καλή ζωή!

Erisadesu είπε...

ante danno poios stin xarh sou

kai Ο/Η Regimiento Cinqo lathos eisai
se ena mikro grafeio kathete kai kolovaraei oli mera min anisixeis.

Dannossiel είπε...

@ eri:το πασόκ είναι καυλιάρικο απλά δεν ήξερα τι να γράψω.λολ

@ Regimiento Cinqo:βασικά είμαι απ τα παιδιά που και τα 5 χρόνια της φοιτητικής ζωής ήταν ένα ατέλειωτο πάρτυ.δεν περίμενα να γίνω ασκούμενη για να βγάλω γούστα και η αλήθεια είναι ότι δεν μου λείπει να γυρνάω όλη νύχτα σαν το κοπρόσκυλο προσπαθώντας να ξεφύγω από μένα.τώρα μπορώ να κάτσω μέσα και να είμαι καλά.
επίσης εκ των πραγμάτων δεν θ αντεχα να κοιμάμαι 6 όπως έκανα κάθε μέρα και να χω ξύπνημα για το γραφείο στις 8.δεν παίζει φάση και αν το προσπαθούσα θα νιωθα πολύ καμμένη.
αυτά


@ emvy:κι εγώ μας θεωρώ πολύ σέξυ η αλήθεια είναι.Πέρα απ αυτό δεν πιστεύω στο άδραξε τη μέρα αλλά στο carpe noctem γιατί είναι πιο ενδιαφέρουσα και επίσης μερικές μέρες είναι τόσο σκατά που το μόνο που θες ν αδράξεις είναι μια καραμπίνα και ν αποκολλήσεις το κεφάλι σου.

dimhatzo είπε...

vie pericolozamente

to point einai na vazeis th
malakia se oti kai na kaneis....

sta ar**** sou gia thn eikona, ton
kafe kai thn wra ...(who cares)

pisteuw oti mporeis na zhseis opws goustareis arkei na mporeis na to apodei3eis ....



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...