Τετάρτη 8 Αυγούστου 2007

Να γίνει η Νεκρύ Νύφη και Άθλια Κόρη;

Αυτό το blog ξεκίνησε σαν ένα πείραμα, σαν κάτι που θα μοιραζόμασταν εγώ και η Dannossiel και ο φανταστικός μας φίλος ο Κώστας αλλά αυτός είναι Νεοναζί, Εβραίος, Gay, μαύρος απο το Αφγανιστάν.

Η Νεκρή Νύφη με τον φανταστικό της φίλο Βύρωνα, όμως συνέβαλε δραστικά στην δημιουργία της στύλης
ΚΑΦΡ-Ωδές. Αφού αυτή ήταν η υπεύθυνη για την δημιουργίας της πρώτης Ωδής μας. Γνωστή ως και Ωδή προς το Κρεμμύδι.

Λίγα για λόγια γι αυτό το αερικό πλάσμα με το όνομα Νεκρή Νύφη.
Είναι μια άξια Ιερή Δούλη, μια σωστή Πόρνη του Δάσους και ίσως το μοναδικό άτομο στον κόσμου που θα ήθελε να είναι συγγενής μας. Τη γνωρίσαμε απο την ξαδέρφη μας και μας κέρδισε αμέσως, σε σημείο να παθαίνουμε στερητικό σύνδρομο.
Αρνητικό της στοιχείο δεν είναι τόσο απροσάρμοστη όσο εμείς, ενίοτε κάνει γυμνισμό και ο κώλος της δεν είναι σαν το δικό μας. Η μοίρα την ένωσε για πάντα με εμένα αφού εγώ είμαι αυτή που την γνώρισε τελευταία και την λάτρεψε πολύ και επειδή η Θεά Καφροδύτη την δημιούργησε μια ημέρα μετά απο μένα.

Η Dannossiel την λατρεύει και εκμεταλλεύθηκε την φυσική ομορφιά της Νεκρής Νύφης μοιράζοντας τα σκεπάσματά της, ουκ ολίγες φορές. Εγώ πάλι ακόμη ούτε το τηλέφωνό της δεν έχω. Τις έχω τρελή αδυναμία επειδή μου θυμίζει την κολλητή μου και επειδή το χαμόγελο της είναι φωτεινό.

Ωστόσο αυτό το πλάσμα κρύβει και κάτι σκοτεινό μέσα του. Κάτι τόσο σκοτεινό που κανείς άνθρωπος δεν μπορεί να το πλησιάσει. Κάτω από το μαύρο της μαλλί και το λευκό δέρμα κρύβεται μόνο μία σατανική και διχασμένη προσωπικότητα. Το αθώω της βλέμα σε ξεγελάει αλλά μέσα της είναι θαμμένες αρχαίες Ιερές Δούλες της Θεάς. Είναι εξίσου σατανική με την Dannossiel και βασανίζει εξίσου τους άθλιους δούλους μας.

Γι αυτό καλούμε τους πιστούς μας να συμμετάσχουν στο Poll που έχει αναρτηθεί στα πλάγια αυτού του πόστ και να αποφασίσει....

Να γίνει η Νεκρή Νύφη Άθλια Κόρη ή όχι??

3 σχόλια:

Dr. Feleki είπε...

Να δουμε φωτογραφία. Ο λαος δεν αποφασίζει αν δεν ακούσει τις προγραμματικες δηλώσεις ολων των παραταξεων... :p

Καλημέρες...

panagios είπε...

Xmmmmm......
keraste me emena ena psito gourounopoulo kai ena kafasi mpires, kai tha apofasiso oti thelete eseis!!!
To iposxomai!!!!!

Sheena είπε...

Λιζάκι με έκανες κομμάτια.Τρελή συγκίνηση!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...