Τρίτη 21 Αυγούστου 2007

5 απόλυτα ξενερώματα (αυτού?)του καλοκαιριού

1.Μετά από 15 μπάνια να έχεις αποκτήσει μια πιο σκούρα απόχρωση στη επιδερμίδα η οποία θεωρείς ότι σου δίνει μια ευχάριστη όψη καλοκαιριού και διακοπών και παρόλ αυτά ν ακούς από 15 διαφορετικά άτομα την ημέρα την ισοπεδωτική ατάκα:"Πωωωωωωωωω,μιλάμε είσαι Κ Α Τ Α Σ Π Ρ Η.Δεν έκανες κανά μπάνιο?".Η σκέψη που προκαλείται από το συμπονετικό αυτό ξέσπασμα είναι ότι αν σε δουν το χειμώνα τα ίδια άτομα πιθανόν θα κρατηθούν να μη σε ρωτήσουν όλο αγωνία:"Πέθανες?".

2.Να αποφασίζεις τελικά να πάρεις καινούριο μαγιώ κυρίως γιατί όταν βουτάς με το παλιό πρέπει να διαλέξεις πιο κομμάτι του μπικίνι προτιμάς να συγκρατήσεις ώστε να φανούν ή τα βυζια ή ο κώλος σου.Να πηγαίνεις στα μαγαζιά και να διαπιστώνεις ότι τα μαγιώ είναι φτιαγμένα για να χωράνε ή τα βυζιά ή τον κώλο σου αλλά ποτέ και τα 2 μαζί οπότε καταλήγεις ότι την ίδια δουλειά την κάνει και το παλιό σου μαγιώ και μάλιστα τζάμπα.

3.Ο αδερφός σου που είναι 3 χρόνια μικρότερος να έχει λειτουργική σχέση με συνομήλικη του ,η οποία φαίνεται πιο ώριμη και συγκροτημένη από σένα, και να έρχεται μαζί της για κανα διήμερο στο οικογενειακό εξοχικό όπου λιώνεις με τους γονείς σου,καταδικάζοντας σε σε σκέψεις τύπου¨Ποιό είναι το πρόβλημα μου" και "Εγώ πότε θα κάνω μια σχέση που να χει έστω και την επίφαση της ομαλότητας?".Βέβαια από το όλο σκηνικό καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι ο αδερφός σου είναι εμφανώς προβληματικός(πράγμα που ήξερες από πάντα)και η κοπέλα νορμάλ πράγμα που πιθανόν είναι ο λόγος που κρατάει αυτή η σχέση.Επομένως,λογικό είναι εφόσον κι εσύ είσαι προβληματική να πρέπει να βρεις κάποιον νορμάλ για να έχεις κάποιες πιθανότητες επιτυχίας.Το να βρεις κάποιον πιο δυσλειτουργικό κι από σένα έχει αποδειχτεί ότι δεν οδηγεί πουθενά.

4.Ο μόνος άντρας που μπορεί και να σ άρεσε μετά από πολύ καιρό να έχει μόνιμη κατοικία την Τραπεζούντα και μητρική του γλώσσα τα ποντιακά στα οποία και συνενοήστε,πλέον μέσω sms.Ποιός είπε ότι τα ποντιακά δεν είναι η γλώσσα του έρωτα?

5.Να έχεις χάσει στην Κωνσταντινούπολη την παραμυθένια σου πασμίνα σε μια λανθασμένη αλλά πολλή έντονη κρίση τύπου"Με πείραξε το ρύζι που έφαγα,οι τουαλέτες στην ταβέρνα έχουν χαλασμένο καζανάκι και πάμε να πάρουμε ταξί ΤΩΡΑ".Η εν λόγω πασμίνα να σ έχει στοιχειώσει μέχρι και στα όνειρα σου και να σκέφτεσαι ότι θα ταν καλύτερα αν έβρισκες το ψυχικό μεγαλείο να τη χαρίσεις στον Τούρκο τραγουδιστή που τη λάτρεψε να πιανε και τόπο.

26 σχόλια:

tzonakos είπε...

:)
Χαχαχα, πολύ καλό !
Τελικα όμως τι απόχρωση εχεις ;
Εγω οταν σουρουπώνει δε φαίνομαι καλά.
Και το μαγιό μου έμπασε αλλα το συγκρατώ καλά :Ρ

Sheena είπε...

Η Danossiel είναι μωβ ανεξαρτήτου εποχής.Χεχε

Neverlandean είπε...

Το πιο μεγάλο ξενέρωμα για μένα είναι το ότι τελείωσε... :(

Ανώνυμος είπε...

πολύ ωραίο μπλογκ, την καλησπέρα μου :)

tzonakos είπε...

ΜΩΒ ;;;

μα ΜΩΒ ;

uncle είπε...

respect και περαστικά!

Erisadesu είπε...

neverlandean εγώ καθόλου.

tzonakos πορτοκαλί το χρώμα που της πάει πολύ

null ευχαρίστως να σε προσυλητήσουμε.

Unclejack respect as well.

Klearchos είπε...

Πως έχεις μαυρίσει έτσι;!;!

(σε διάθεση)

ο δείμος του πολίτη είπε...

Χιχι, γέλασα πολύ, ειδικά εκεί με το μαγιό. Τουλάχιστον χρωματάκι πήρες ή σε πληγώνω όταν το ρωτάω (εγώ ως μελαχροινός -για τη ζήλια της υπόθεσης- δεν παιδεύομαι και στην ομπρέλα μαυρίζω σαν γυφτάκι).

Ανώνυμος είπε...

Ego poy eimai san to gala ti na po?

drunksoul είπε...

Λοιπόν αν ο αδερφός σου είναι τρία χρόνια μικρότερος από σένα (βλέπω τη δικιά σου ηλικία) πες του να κρατήσει την λειτουργική σχέση και να αφήσει τα διήμερα στο οικογενειακό εξοχικό. Όχι για σένα, για αυτόν... Έχει χρόνια μπροστά του... Και μην ακούω για ωριμότητες και συγκροτημένα άτομα... Για τα υπόλοιπα εγώ γουστάρω να κάθομαι στον ίσκιο και να μην μαυρίζω. Όχι από άποψη απλά δεν αντέχω τη ζέστη...

Erisadesu είπε...

klearchos... τι εννοείς;

Γειτονάκι δεν μας κάνεις να ζηλέψουμε γιατί όπως θα έλεγα και στον Fingo
White Power! με την Dano λατρεύουμε το λευκό μας δέρμα.

drunksoul ο άθλιος ξάδερφος μου είναι 20 είναι πολύ μικρός για να κάνει μεγάλη σχέση. Αλλά του κάνει καλό αυτό το πράγμα και ελπίζω να κρατήσει και να σοβαρευτεί λίγο.

Klearchos είπε...

Για ξενερώματα μιλάμε, άρα η διάθεση δεν είναι και τόσο καλή... Από την άλλη είπα να μην πω και "Πωωωωωωωωω,μιλάμε είσαι Κ Α Τ Α Σ Π Ρ Η.Δεν έκανες κανά μπάνιο?"

Καλημέρα!

Dannossiel είπε...

@ tzonakos:ειμαι πιο σκούρη απ ότι ήμουν αλλά όχι μελαχροινή.και ναι ειμαι μωβ!

@ sheena:εσύ με ξέρεις καλάααααααα

@ neverlandean:του χρόνου πάλι!δεν μας χάλασε!

@ null:νεοφώτιστε την ευλογία μας...

@ unclejack:respect 2 u 2!καλώς μας βρήκες...

@ erisabetsu:όλα τα χρώματα μου πάνε πολύ.λολ
επίσης έχεις δίκαιο...λατρεύουμε το πορσελάνινο δέρμα μας κι ας είναι ντεμοντέ!

@ klearxos:χαχαχα!τρελό το μαύρισμα μου...θενκς!

@ δείμος του πολίτη:ευχαριστώ πολύ!όσο για το μαύρισμα δεν το ζηλεύω αλλά οι μελαχροινοί άντρες είναι πάντα η αδυναμία μου!

@ fingo:έλα ρε.είναι όμορφο αφού...τα ποιητικά τα μάτια και το χλωμό το πρόσωπο...καβάφης...

@drunksoul:δεν είναι σοβαρός ο αδερφός μου και γι αυτό φέρνει την κοπέλα του σπίτι.είναι απλά τόσο στ @@ του και την φέρνει σπίτι...

Dr. Feleki είπε...

Θελω τη διευθυνση της ταβέρνας, νιώθω ενα φούσκωμα...

Κατα τα άλλα όλα ήταν φυσιολογικά.

Dannossiel είπε...

@ βρασίδας:την ταβερνα στην Πόλη λες?θα σε γελάσω!καλό φαγητό πάντως.επίσης maalox για το φούσκωμα...

unknown evening star είπε...

σκατα καπιοκαριόλη ντέιβιντ! danossiel ή με παρακολουθούσες όλο το καλοκαίρι ή τα εβγαλες απο το μυαλό σου που παράλληλα ορίζε το καλοκαίρι μου.

(αν εξαιρέσεις τον πόντιο)

Ανώνυμος είπε...

1. Θα μπορούσες να είχες πάρει (όπως εγώ) μια πιο σκούρα θα έλεγα απόχρωση... ας πούμε εκείνη του τύπου που πουλαει CD στην άκρη του πεζοδρομίου. Λίγους μήνες μετά όταν θα έρθει εκείνος ο χειμώνας που λες το ξεφλούδισμα θα είναι κάπως τραγικό αφού θα μοιάζεις σαν τον τοίχο του σπιτιού μου στο χωρίο που έχει φύγει το λευκό χρώμα και φαίνεται το αηδιαστικό πράσινο από κάτω. Αν όλοι δεν σε φωνάζουν σκυλάκι Δαλματίας έχεις άπλα καταφέρει να περάσεις απαρατήρητος.

2.Ατοιμοι σχεδιαστές μόδας. Ο κάθε μαλακας πάει και κάνει μια δουλεία και τουλάχιστον αφού την κάνει που την κάνει ας την κάνει ολοκληρωμένη. Θέλεις ρε φιλέ να σχεδιάσεις μαγιό που να τα πετανε όλα έξω; Μεγια και με χαρά σου. Αλλά κάντο ολοκληρωμένο. ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΒΥΖΙ. Πρέπει να καίμε στην παράλια να στοιχηματίζω με τον κολλητό μου αν σήμερα θα δούμε τα βυζιά των κοριτσιών η τον κώλο τους... αμαρτία

3.Εχεις σχέση δεν έχεις σχέση πιστεύω πως δεν έχει σχέση. ( :P ) Αν βλέπεις το καλοκαίρι άλλους να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται και εσύ δεν έχεις κάποιον διπλά σου τρελαίνεσαι... πάντα μην αγχώνεσαι τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα... Α και η κοπέλα του αδελφού σου (αν όντος είναι προβληματικό και αυτήν νορμάλ) ξέρω τι του βρήκε αλλά δεν μπορώ να σου πω γιατί είμαι τζέντλεμαν.

4.Δεν ξέρω αλλά μου έρχεται να γελάσω.... (χωρίς παρεξήγηση)

5.Ναι...
Ναι...
Ναι...
Ναι...
Ναι...
Ναι...
Τι είναι η πασμίνα?

>>Είχα καιρό να γράψω αλλά μην ανησυχείς
>>δεν με μάντρωσαν οι μπάτσοι
>>Βοήθησα κάτι φίλους να φτιάξουν έναν
>>ιπτάμενο δίσκο...

Erisadesu είπε...

uknown evening star/ Καλώς όρισες στον ναό μας. ελπίζω να μη σε παρακολουθούσε η Danno.

Βρασίδα... μου έλειψες λίγο.

Wrong Guy είπε...

Kala eiste thees.
To epiveveono alli mia fora.

Sto dilima vyzi-kolos, psifizo vyzi.an einai alithino.

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος πανικός να συγκρατήσεις ένα από τα δυο κομμάτια του μπικίνι. Κι εμείς οι άντρες δηλαδή ψυχή δεν έχουμε, άσε μας να χαρούμε λίγο! ;Ρ Όσο για το σοκολατένιο χρώμα υπάρχουν στα sex shops ειδικές βαφές δέρματος σοκολάτας. Θα πρέπει βέβαια να εξηγήσεις σε άπταιστη ποντιακήν στο αμόρε σου πώς να σε πασαλείψει και αν δεν μπορεί να έρθει από την κοντογειτονιά Τραπεζούντα, καλύτερα απέφυγε να προτείνεις στην Erisabetsu-chan να σε βοηθήσει: το κόβω να τρώει όλη τη σοκολάτα και να σε αφήνει άσπρη και γαλακερή -χι χι χι !

Ανώνυμος είπε...

Ayto me ta matia poli moy arese.Akoyo poli sixna koplimenta gia ayta apo kaylakia stin doyleia... :P

Erisadesu είπε...

Σαμμάνε!!!! Τρόω σοκολάτες μόνο οταν εχω περίοδο, και με αηδιάζει οτιδήποτε έχει μυρωδιά σοκολάτας.
θέλω να ζητήσεις δημόσια συγνώμη.

Ινδιάννα είπε...

Αγαπητή Erisabetsu εγώ πάλι τρώω σοκολάτες διαρκώς και όλη την ώρα οπότε ζητώ δημοσίως συγγνώμη που έκρινα εξ ιδίων (τα μούτρα μου) τα αλλότρια (εσένα. Πέφτω γονυπετής μπροστά στην καφρότητά σου και υπόσχομαι να πασαλειφτώ βότκα και αυτοπυρποληθώ εις ένδειξην μετάνοιας (και συμπαράστασης στα δεντράκια της Ελλάδας που καίγονται) για να εξιλεωθώ. ΥΓ. Το γεγονός ότι αυτή τη σοκολάτα θα τη βρίσκατε σε sex shop, δεν είδα να ενόχλησε την Αυτού Βρωμερότητά σας -άτακτα κορίτσια, αααααχ! χνιεχ χνιεχ χνιεχ!

Dannossiel είπε...

@unknown evening star:φοβάμαι λίγο τώρα...

@ modkafros:πασμίνα είναι κάτι σαν σάλι...πολύ εμπεριστατωμένο σε βρίσκω γενικά!!!

@ wrong guy:άντε βρε καλό μου!χάθηκες...ευχαριστούμε πολύ!!!

@ σαμμάνος:η σοκολάτα είναι η απόδειξη ότι ο Θεός υπάρχει και είναι γυναίκα.λολ
και γιατί να μας πειράξει το sex shop???μια χαρά!

@ fingo:ψωνάρα αλλά χαριτωμένος...:P

Ανώνυμος είπε...

Haha.Dn ftaio ego.Edo stin Athina moy exei anevei i aytopepoithisi katakorifa.Distixos omos mono ayti.PErasa stin Larisa gamo tin tixi moy gamo



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...