Τρίτη 24 Απριλίου 2007

GAY?NOW?

Με αφορμή ένα ερώτημα που έθεσε ο σοφός ακόλουθος της Καφροδίτης zelot σχετικά με το τι είναι gay και τι όχι κάτι σάλεψε μέσα μου και σαν μέσα απο πέπλα αρχαίων μυστικιστικών καπνών αναδύθηκε η εξής λίστα:

GAY είναι:

1.To ν ακούς Χατζηγιάννη όταν δεν είσαι πρώτον κορίτσι και δεύτερον στην εφηβεία.
2.Ο Χατζηγιάννης ο ίδιος.
3.Το να περνάς πιο πολλή χρόνο μπροστά στον καθρέφτη ή μέσα στο μπάνιο απ την γκόμενα σου ενώ πριν βγείτε καυλώνεις με το είδωλο σου και της λες χωρίς να ξεκολλάς τα μάτια σου απ την αντανάκλαση σου"Κι εσύ καλή είσαι,πάμε".
4.Το να βγαίνεις έξω με κοπέλα και να ρωτάς"Τώρα να κεράσω?" και μετά την προφανή αρνητική απάντηση να ψιθυρίζεις στ αυτί της "Καλά,αν είναι βάλε μου τα λεφτά στην τσέπη μη μας δει η σερβιτόρα".
5.Η fitness mania,σημείο των καιρών και σημάδι της επερχόμενης Αποκάλυψης,που έχει καταλάβει πολλούς άντρες.Τα κολλητά nylon ποδηλατικά σορτσάκια και τα τιραντέ μινέρβα ιδρωμένα φανελάκια είναι εκτός απο gay και dekaule.Εξάλλου αν δεν έχεις ένα άλφα μπυροκοίλι απλά δεν είσαι άντρας.
6.Να φτύνεις την κοπέλα σου γιατί παίζεις wow ή lineage με τους υπόλοιπους καμμένους,αγάμητους επί πολλά χρόνια κολλητούς σου.
7.Να είσαι η σκύλα των κολλητών σου και στη γκόμενα να το παίζεις ο πολλά βαρύς-δεν σηκώνω μύγα στο σπαθίμ-άντρας ο σωστός ο πρόστυχος.
8.Nα βλέπεις γυναίκες στο δρόμο και να αφιονίζεσαι σε στυλ"ήμουν κλεισμένος απ τη γέννηση μου κι έπειτα σε καθολικό σχολείο αρρένων και η γυναίκα είναι κάτι τρελά εξωτικό για μένα".
9.Να σχολιάζεις τους gay και γενικά να είσαι ο άντρας ο εξ ανατολής ο ομοφοβικός.
10.Να κάνεις λίστες σχετικά με το τι είναι gay και τι όχι.

17 σχόλια:

Mathilde είπε...

Aν τα 4,5,6 είναι αλήθεια, τότε είμαι αποτυχημένη ως τώρα.

Βασικά, όχι τα 5 και 6 μόνο, γιατί το 4 έχει γίνει μία φορά και ήταν και αιτία διάλυσης (όχι λόγω γκέι, λόγω βλακώδους συμπεριφοράς)..

Και, αν θέλετε να ξέρετε-ναι,ναι-το 5 είναι πιο σπαστικό από το 6.

Τώρα να πηγαίνεις στα γκούντιζ και να τρως σαν άνθρωπος το κλαμπ σου, τα 2 τσιζ και τις πατάτες σου και ο άλλος να ψάχνει πόσες θερμίδες έχει η σως.. Γελοίο!

Mathilde είπε...

Βασικά για να βγει νόημα, το κόμμα(,) πάει μετά το "όχι" στη δεύτερη "παράγραφο"..

Dannossiel είπε...

xmmm...ola einai spastika an to kalodeis.na protima to pc apo sena i ta fitness bars ap tis sokolates...eleoz...

Sia+Meza είπε...

xaxaxaxaxaxaxaxaxax ta spas

Dannossiel είπε...

i know!LOL!thnx!!!

Erisadesu είπε...

Gay είναι να είσα γυναίκα και να σου αρέσουν τα gay πράγματα.

alex.00 είπε...

Παραθετω τα λογια του μεγιστου σοφου της ανθρωποτητας Στελιου Ροκου:
"Δεν ξερω αν ειμαι gay. Gay ειναι να τον παιρνεις και να σου αρεσει. Εγω δεν τον εχω παρει οποτε δεν ξερω αν ειμαι gay."

Dannossiel είπε...

panta to pisteua auto.alla mia fora pou to eipa s ena taxitzi pou sxoliaze ta travelia sto vardari dn simfonise...poio einai to provlima tou?lol

Γιώργος Μαργαρίτης είπε...

Χατζηγιάννης και Χατζηγιάννης-fans είναι πάνω πάνω στην hate list μου. Gay είναι πολύ ήπια λέξη για τον Χατζηγιάννη (εδώ δεν έβγαλε ακόμα μούσια η μουστάκι ο λελές, ρε βγάλε κάμια τρίχα και μετά προσπάθησε να αφήσεις μούσι, κλαψομούνη -"κλαψομούνης" είναι τιμητικός τίτλος που έχω αποδώσει μέχρι στιγμής μόνο στον Χατζηγιάννη και στον Πλούταρχο).

Για το 2, το χειρότερο από το να περνάς ώρες μπροστά στον καθρέφτη (έλεος, στο γάμο σου πας) είναι κάτι σκατοφλωρέξ ομοφυλοτρέντηδες που παιδεύονται 5 ώρες για να φαίνονται ατημέλητοι! 5 ώρες φτιάχνουν το μαλί τρίχα-τρίχα για να φαινεται, όπως το λένε, "out-of-bed" έλεος ρε συ! μα είσαι τόσο μαλάκας!?Σε λίγο θα παιδεύονται για να φαίνονται και οι γνωστές "μαξιλαριές" στο πρόσωπο τους, τα σημάδια που αφήνει το μαξιλάρι όταν σηκώνεσαι το πρωί.

Επίσης εμετικά είναι το κόκκινα και άσπρα "κάπρι" παντελόνια που φοράνε οι καλογυμνασμένοι-αποτριχωμένοι "παίδαροι", σε συνδυασμο με τα άσπρα και κόκκινα κολλητά μπλουζάκια για να φαίνονται τα μουσκουλα (καμιά φορά βέβαια φοράνε και μη-κολλητα μπλουζάκια, αλλά απαραίτητα ανοιχτά στο στήθος για να φαίνεται η γυαλάδα της αποτρίχωσης).

Όπως είπε και κάποιος πολύ σοφός (εγώ-χαχα!):
"Τα μπράτσα είναι το μακιγιάζ των αντρών", και
"όποιος δεν έχει μυαλό να γυμνάσει, γυμνάζει τα μπράτσα του"

Και αν θέλετε να μιλήσουμε και για γκόμενες, μου τη σπάνε τα άσπρα/διάφανα παντελόνια που φοράνε τα τσουλάκια το καλοκαίρι για να φαίνεται το μαύρο στριγκ από μέσα. Και παιδεύονται οι μαλάκες οι άντρες να δουν τι χρώμα στρινγκ φοράει, και το παίζουν και μάγκες και αλάνια
-"πω μαλάκα, κόκκινο φοράει, μόλις το είδα" (μπράβο ρε, φοβερό πράμα έκανες)
και ξελιγόνται αν δουν κανένα στρινγκ. Ούστ από δω ξεκολιάρες και ξελιγωμένοι. Τα 'πα και ησύχασα!

Από μπυροκοιλιά τα πάμε πολύ καλά μπορώ να πω!
"Γυμναστήριο? I don't know this word..."

Ανώνυμος είπε...

με νευριασες πολυ αντε γα...σου, μα βλακιες λες οτι αν ενας αντρας φωραει κολλητα ή κολλάν τοτε εισαι συγουρος ότι ειναι Gay! Τι βλακια ειπες θεέεμου! Να σου πω κάτι, μου αρεσουν τα κολλητα και δεν είμαι καθολού gay!

Ανώνυμος είπε...

you are sooooooo gay ανωνυμε.

Dannossiel είπε...

αγαπητέ ανώνυμε θέλω να σ ευχαριστήσω για το σχόλιο σου με το οποίο φτάσαμε τον αριθμότ των 10 σχολίων σ αυτό το ποστ που σίγουρα θα πρεπε να χει πάνω απο 199 μιας και είναι γαμάτο.
κατα δεύτερον ευχαριστώ πολύ για την ευχή και θέλω να σε πω ότι γαμιέμαι έτσι να σε φύγει και το άγχος.
Τέλος θέλω να σου εφιστήσω την προσοχή στο γεγονός ότι δεν είσαι gay αλλά κρυφοπούστης ομοφοβικός και κακόγουστος πράγματα για τα οποία έχεις παραπάνω λόγους να ντρέπεσαι.
σε φιλώ σκληρά για καληνύχτα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ!ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ,ΠΑΙΔΑΡΟΣ,ΜΑΝΑΡΙ,ΣEXY,ΑΓΟΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΧΑΙΔΕΜΑ,ΤΡΕΛΟΓΟΥΤΣΟΥΝΟ,ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΤΟΥ,ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ,ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ,ΟΛΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΖΟΝΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΟΥ!!!!!!!!ΜΙΧΑΛΗ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ?????????

Ανώνυμος είπε...

1)ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ!ΜΑ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ GAY,ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ GAY!

2)ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΜΕ ΚΕΡΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

3)ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ,ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΛΛΙΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΛΑΝ,ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΛΕ

4)ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΟΙΛΙΑ,ΟΠΩΣ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ

5)ΦΟΡΑΩ ΑΣΠΡΑ ΚΟΛΑΝ ΥΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ STRING ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

6)ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ!!!!!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΙΘΑΡΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΙΧΟΥΣ!!!!!!!!!

Erisadesu είπε...

τώρα με δυσκολεύεις λίγο....
προβληματίζομαι...
Χατζηγιάννη εσύ είσαι ;

Ανώνυμος είπε...

η Μελίνα είμαι και είμαι κολλημένη με το Χατζηγιάννη!Είναι φωνάρα,κούκλαρος,παίδαρος,μανάρι,τρομερά sexy,γουτσούνι,τρελογούτσουνο,αγοράκι για τρελό χάιδεμα,τα ματάκια του,τα αυτάκια του,τα μαγουλάκια του,όλα είναι τέλεια.Έχει βλέμα που σκοτώνει και παγιδεύει,αυτάκια για τρελό παιχνίδι,μαγουλάκια για τρελό χάιδεμα και τον θέλω δικό μου!Μιχάλη άφησε την Ολυμπίου για μένα!Δεν κάνει για σένα!!!!!!!Είναι μπαζόνα 40άρα κ εσύ είσαι μόνο 28!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΈΙΝΑΙ ΓΕΟΥΛΑΣ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΜΙΛΙΑ,ΦΩΝΗ,ΚΟΥΝΗΜΑ,ΝΤΥΣΙΜΟ,ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ ΜΟΝΟ Κ.Α.Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ 34 ΧΡΟΝΩΝ!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...