Τρίτη 17 Απριλίου 2007

Περί παράνοιας και ευσεβών πόθων.

Σήμερα το πρωί ένας από τους πιστούς μου με αποκάλεσε
Διεστραμμένη πόρνη της αμαρτίας.
Η θεά Καφροδίτη θα είναι πάντα μαζί του.
Αυτός ο ταπεινός θνητός μου χάρισε αυτό τον υπέροχο τίτλο.

Ναι είμαι Πόρνη του Δάσους, είμαι Πόρνη της Λάσπης και Διεστραμμένη πόρνη της αμαρτίας.

Αν και με πονάει το θέμα της Ιαπωνία θα το θίξω. Η φωνή της θεάς με καλεί στην Ιαπωνία. Με καλεί να γίνω διάσημη ποπ σταρ. Η Ιαπωνία έχει ανάγκη από μένα.
ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ERISABETSU. ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑ ΓΚΕΥΣΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ

Θα τραγουδάω τραγούδια τύπου S.O.A.D. και θα βρίζω τους τούρκους. Θα είμαι πάνω στην σκηνή και θα τραγουδάω το Chop Suey.

Φυσικά θα φοράω Κιτς Τακούνια στριπτιζερ από αυτά που λατρεύουν οι Ιάπωνες, τουλάχιστον 10 πόντους. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΓΑΜΑΤΗ θα φοράω την ποντιακή στολή χωρίς γιλέκο, αντί για μαντίλα στην μέση θα φοράω την αντίστοιχή κορδέλα του Ιαπωνικού κιμονό. Τα μαλλιά μου σαν γκέισας, τα οποία θα λύσω για να μοιάζω, όταν θα γονατίσω στο κατάλληλο σημείο, με την παρακάτω εικόνα απο το Ergo Proxy



Mε έντονο Gothic βάψιμο όπως γουστάρουν και ξέρουν οι Ιάπωνες. Εντάξ είμαι πολύ πόρνη είμαι η ΘΕΑ ΠΟΡΝΗ. Έτσι σύντομα ο Mr. Ayu Maniac θα γίνει Mr. Risa Maniac και όλοι οι Ιάπωνες θα προσκυνάν τον δικό μου ναό της Καφροδίτης.

Η Dannossiel σ΄αυτή την παράνοια δεν παίζει κανένα ρόλο είναι απλά στην Ελλάδα και κλαίει την μοίρα της (όπως έκλαιγα εγώ όταν πήγε με την άλλη άθλια ανιψιά της μάνας φύσης στην Ιαπωνία).

Ακολουθεί το Chop Suey

4 σχόλια:

Dannossiel είπε...

pantos xa xereis oti tha protimousa na pame oles mazi oi kafroxaderfes iaponia.ti na kano omos.etsi ekatse.kai thimasai oti parolo pou euxithikes na pesei to aeroplano mou ego epestrepsa kai dora ferousa...ts ts...kalos malakas eimai

Erisadesu είπε...

πάρ'τα τρία μου

Dannossiel είπε...

axaxaxaxaxxaxaxaxaxxxaxax

Sia+Meza είπε...

ρε χελγκα, θα μπεις καμιαν ωρα στο μσν?



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...