Παρασκευή 6 Απριλίου 2007

Εισαγωγή

Το πρώτο μας σοβαρό post και τελευταίο. Ο σκοπός μας να εκφράσουμε την μέγιστη καφρίλα μας και να αποδείξουμε ότι και σ'αυτό τον τομέα, το αδύναμο φύλο είναι οι άνδρες.
Συστηνόμαστε σαν Άθλιες Κόρες της Μάνας Φύσης για να καλύψουμε τα πρόσωπα δύο κοριτσιών ξεχωριστών απο την Θεσσαλονίκη. Δυό ατόμων με ξεχωρίστες ανάγκες. Δεν θα γίνει κατάθεση ψυχής εδώ, δεν θα δείτε δακρύβρεχτα παραλήρηματα (και δύσκολες λέξεις) πόνου, πάθους και ανεκπλήρωτου έρωτα. Εδώ θα δείτε όσα δεν λέμε μεταξύ μας. (θα τα διαβάζουμε αργότερα). Θα λέμε για το λάγνο ερωτικό κάλεσμα της μάνας φύσης, τώρα που μπαίνει και η άνοιξη.
Θα κρύψουμε την αιμομικτική και λεσβιακή τάση μας για σεξ με άλογα και αλλά πτηνά.
Εγώ είμαι η Αντιγόνη και εγώ η Λίζα δίπλα μας είναι και ο Κώστας αλλά αυτός είναι Νεοναζί, Εβραίος, Gay, μαύρος απο το Αφγανιστάν, οπότε δεν τον γέννησε η μάνα Φύση και ο πατέρας Ουρανός.
Έχουμε αδελφοποιηθέι ενώνοντας την Absolut βότκα που κυλούσε στις φλέβες μας κάτω απο το ολόγιομο Φεγγάρι, ενώ χορεύαμε γυμνές και εκστασιασμένες γύρω απο τη Φωτιά. (ούτε αυτή θα γράφει εδώ).
Αυτό είναι το Blog μας. Ένας Gay Ύμνος στον θεό Κάφρο. Είμαστε Ιέριες στο ναό της Καφροδίτης και του Αγοραίου Έρωτα. Είμαστε Αερικά πλασμένα μόνο για την απόλαυση. Είμαστε πόρνες του δάσους και μουνιά της λάσπης. Είμαστε το μαύρο στο πένθος του θανάτου. Είμαστε ΕΜΕΙΣ και είμαστε ΕΣΕΙΣ.

2 σχόλια:

Dannossiel είπε...

loooool.koritsia eiste katapliktikes.na ena blog ftiagmeno apo gunaikes alla dn einai toso gay oso exoume sinithisei.tha sas parakoloutho.ante kala na masteeee

Erisadesu είπε...

πολύ έξυπνο να βάζεις Comments στο δικό σου Blog. Λοιπόν μάλλον δεν έχεις καταλάβει. Απαγορεύονται ρητώς τα Greeklish στα ποστ σου. Θα γράφεις μόνο Ελληνικά ή μόνο Αγγλικά.
και είπαμε ΟΧΙ Σοβαρά Post. Τα σοβάρα Post θα τα βάζεις στο προσωπικό σου Blog.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...